Diss, diss och diss

Efter många tappra försök att hitta saker att hissa i min vardag så ger jag upp lite halvt och ger er en lista med bara dissar. Det har jag gjort föut och efter Clara Henrys underbara ¨i röva idag¨ video så känns det heeelt okej!

Let us hate!

>

#1 Först av allt som verkligen retar gallfeber på mig är att tangenten A har hängt sig på min dator vilket gör att den i princip inte tar alls när jag trycker på den och det blir nästan tangentbordsmisshandel när jag ska skriva. DISS FÖR DET!


#2 Cake pops... kan inte denna trend bara dö ut och försvinna från jordens yta. Jag tycker att cke pops ( exempel på mitt tngentproblem...) CAKE POPS är äckligt och sjukt tråkigt. Jag har aldrig gillat dem då sockerkaka är det tråkigaste bakverket som finns och det smakar inte bättre bara för att du sätter den på en pinne och glaserar den.


#3 Alla som lägger ut bilder på sin respektive och skriver ¨ xxx vet sin rätta plats¨. Det blir faktiskt mer och mer vanligt att tjejer lägger ut bilder på sina pojkvänner som står och lagar mat och skriver att ¨de vet sin rätta plats¨. Hade det varit tvärt om och en kille skrivit det så hade han automatiskt blivit stämplad som ett sexistiskt svin MEN är det inte lika kränkande att en tjej skriver så om en kille?

Att uttrycka sig så blir fel i det man vill få fram och om vi någonsin ska få bort könsindelningar ( i köket i detta fall ) så måste vi sluta med att få matlagning att framstå som en förnedring och det gäller BÅDA KÖNEN.

Gillar

Kommentarer