De senaste dagarna!

Hallå mina vänner!

Måndagen är här igen, för en del så är det första dagen på resten av semestern sen är det andra som jag som snart ska tillbaka till jobbet! Men någon dag är det kvar innan vardagen tar fart igen, haha!

Hur hade ni det i helgen? själv hade jag en väldigt trevlig helg. Under lördagen så träffade jag mitt förra arbetslag och vi hade det så trevligt, jag hade turen att bli hembjuden på mat och blev bjuden på 3rätters, det hade jag verkligen inte räknat med! Gott var det iallafall och det var så roligt att träffa alla igen. Vi började dra oss hemåt igen runt 22 tror jag för jag var redan i säng innan 23 och jag sov som en stock hela natten och det hör inte till vanligheterna numera!

Igår så var jag över till mamma med lite kryddor och karameller som jag köpt till henne under helgen så hon fick dem och så skulle vi ven på en liten kort utflykt till en loppis bara en 15-20 minuter härifrån som vi aldrig besökt och det kunde väl vara roligt? Jag var väl kanske inte jätteimponerad... men jag köpte mig 4 små vägghyllor för endast 100 kr som jag ska försöka att få upp på väggarna, Jag funderar på att ha 2 i vardagsrummet och 2 i sovrummet... vi får se hur det blir! Jag blev kvar några timmar hos mamma och pappa, drack lite kaffe hos dem och bara umgicks en stund.

Till kvällen så kom Nico och Martin över en snabbis då de var på väg genom stan innan de skulle åka vidare hemåt så vi sågs en kortis så att de kunde få i sig lite mat innan kvällen blev alltför sen.

Även idag så var jag över till mamma och pappa. De passar min brorsdotter nu under vardagarna när de har semester och både hennes mamma och pappa jobbar. Så idag har vi både bakat bullar, vi har badat, varit ute och gått med vagnen samt ätit våfflor ute på altanen, supermysigt! Vi hade både skagenvåffor och dessertvåfflor med sylt och grädde men majoriteten verkade föredra med skagenröra, till och med lilltjejen, haha!

Nu till kvällen så har jag ätit lite middag, den sista färsfyllda paprikan är nu uppäten, hahaha! Som jag skar ner i mindre bitar och åt med lite god sallad till, mums! Jag tänkte att jag skulle ta en promenad nu när solen står lite lägre, det har ju kommit ut ett nytt avsnitt av creepypoden så jag tänker mig en timmes promenad, en dusch och sen blir det kanske att sova.

Ta hand om er raringar!

Gillar