Covid-test & frukost i sängen!

Alltså denna morgon... Jag är hemma från jobbet idag då helgens förkylning inte släppt sig grepp och efter att ha haft en kort sms-konversation med min chef här på förmiddagen så blev jag ombedd att ta ett covid test... Alltså PANIK! Jag har känt en sådan oro över tanken att ta ett faktiskt test av flera olika anledningar. Jag är inte rädd för viruset på det sättet, alltså får jag det så får jag det men det är det omständliga runt det; Väntan på provsvar, tappade arbetsdagar för man får inte vistas utanför hemmet medan man inväntar svar ( och allt extra jobb som blir för min arbetsgivare att finna vikarie för mina arbetspass ) och känslan av att vara till besvär och en liten skuldkänsla över att gå hemma och bara lalla runt. Men jag bokade tid för ett snabbtest där och då och topsade redan en halvtimme senare.

Sen ovissheten över hur lång tid svaret kommer att ta, som sagt, jag är inte rädd för att ha viruset men det känns så dumt att inte ha ett konkret svar när chefen sen kommer och frågar om jag fått svar på testet... Eehh.. nej... inte ännu... jag KANSKE får svar imorgon, eller på onsdag... eller i värsta fall på torsdag... Tänk om det tar hela veckan? Usch, usch, USCH säger jag bara!

Men jaja... Oron å sida så gjorde jag i ordning lite frukost/brunch efter att jag varit och tagit/lämnat mitt test och jag fick en idé att jag skulle pochera ägg då jag inte gjort det på en mindre evighet. Det är så gott till avokado och då jag har rätt mycket av det i kylen så var en smörgås med avokado givet! Ägget blev lite hårdkokat men lite krämigt var det iallafall så det var inte ett fullständigt fiasko, hahaha!

Hur är er måndag mina vänner?

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilken lyxig frukost du fick till <3 Ha en fortsatt fin dag

nouw.com/louiseedling
saralinnea
saralinnea,
Ja! Den blev verkligen super! Tack så mycket och detsamma! 😃
nouw.com/saralinnea