Årets sista?

Då var det fredag, solen har tackat för sig och jag ska alldeles strax göra mig något gott att äta!

Dagen idag har ändå rullat på utan hinder. Efter att ha legat och dragit mig lite länge i i sängen och sedan gått en förmiddagsvända med hunden så returnerade jag paketet som jag hämtade ut igår eftersom att jag var inte nöjd med vad jag beställt, så det blev retur helt. Jag nämnde igår att jag beställt tallrikar och de var så otroligt fina på bilderna på hemsidan, nästan som ett mellanting mellan turkos och isblå, men när jag packade upp dem igår så var färgen så otroligt annorlunda jämt emot bilderna. De var inte allt ¨kallt turkos¨ som jag ville ha utan de var nästan mörkt ¨sjögräsgröna¨ om ni förstår vad jag menar? De var iallafall mycket mörkare och inte alls det som jag föreställt mig och då de var lite dyrare så ville jag inte bara ha dem liggande i ett skåp där de aldrig kommer att användas.

Efter det så blev det lite lunch då jag hoppade över frukosten denna morgon och då var klockan efter 12 så då var jag vrålhungrig! Det blev lite pasta och kycklingsås och sen tog jag med mig Cozmo på en lite längre runda som vi avslutade med lite kantarellplock. Jag är nog rätt säker på att detta var årets sista kantareller, om inte annat så vill jag nog inte ut i skogarna så mycket mer nu för nu börjar det bli så blött och kallt där ute så då spenderar jag hellre eftermiddagen inomhus under en filt, haha! Vi var ute i 1.5 timmar tills det började skymma så då var det lika bra att bege sig hemåt igen för det är inte kul att vara ute i skogen efter att solen gått ner, hua.

Har ni några planer för helgen mina vänner? Själv har jag inga planer över huvud taget och tänkte faktiskt stanna hemma så mycket jag kan, jag har känt att det retat lite i halsen här under eftermiddagen så jag vill inte röra mig ute nu i onödan känner jag. Ni får tycka att jag är kinkig men jag har nu lite arbetspass inbokade nästa vecka och de kommande veckorna och jag vill inte behöva tacka nej till de passen om jag drar på mig något nu i helgen, det räcker med huvudvärken som kommit och gått idag, jag vill verkligen inte bli förkyld och november är en sådan förkylningsmånad redan som det är.

Ta hand om er allesammans och ha trevlig helg! Vi hörs redan imorgon!

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:140:21d2::2