6 Sanningar!

x I 1 1/2 år så använde jag balsammetoden för mitt hår men slutade med det efter att jag insett att det inte var helt det rätta för mitt hår. Den ena saker var att eftersom att jag ofta hade håret uppsatt och min dåvarande arbetsklädsel krävde keps eller solskärm så blev mitt hår så himla äckligt på en gång och för det andra så saknade jag verkligen känslan av nytvättat hår. Nu ångar jag inte en sekund att jag bytte tillbaka.

x Jag har väldigt vårt för regnbågsfärgade bakverk. Nu är inte det lika stort i sociala medier som förut men jag tycker inte alls att det ser lockande ut. Mest för att jag blir illamående av smaken av karamellfärg.

x Jag viker absolut inte sidohörnen på böcker som bokmärke och jag ryser nästan när jag läser böcker med tidigare vikta sidor. Det känns liksom som att man skadar boken och om någon skulle läsa ett exemplar av mina böcker så skulle jag bli riktigt irriterad om de skulle vika sidorna. Med andra ord så använder jag allt som bokmärken; kvitton, rabattkuponger, hårnålar och faktiska bokmärken som jag köpt.

x Jag har samlat på stenar sen jag var liten men under senare år så har det utvecklats till fossiler och kristaller. samt stenar som har en speciell betydelse eller bär på ett minne. Det är inte så att jag plockar upp varenda liten småsten som jag hittar på marken.

x På tal om det så är en av mina favoritädelstenar blå agat ( i skiva så att man ser mönstret ) men jag har ingen i min samling för jag har inte hittat en bit som jag tycker är fin nog än.

x Jag gillar inte glass eller frappés med kakor i. Sorry B&Jerry´s men jag kan inte äta smakerna som innehåller kakor längre för de är för sega och känns alldeles mjöliga i munnen. Samma sak med milkshakes och frappés. Det blir liksom bara mjukt och segt och blä.

Gillar

Kommentarer