6 kvällar - 6 middagar

Herregud vad man äter när man är på semester, det är ju helt sjukt! Men det var otroligt bra mat på hotellet och jag fotade alla middagar som jag åt + kvällens desserter. De hade olika teman på maten varje kväll och som jag redan sa så hade de väldigt bra mat. Varning för STORA portioner, haha!


Måndag - Grekiskt! Grekiskt tema och jag fick friterade bläckfiskringar, oliver, fetaostsallad och souvlaki, mums! Och efterrätten var to die for, petit chouxer med honung och chokladsås. Det var i början på semestern och monsterfaktorn på portionerna är stor!

Tisdag - Tex-mex! Färgglada sallader, enchiladas och ciliköttbullar. Till efterrätt så tog jag små tartaletter med mörk choklad och pistagenötter och de var supergoda!

Onsdag - Amerkanskt! Jag åt ett berg av lökringar, de var helt perfekta! Sen vet jag inte om det var något mer som var så speciellt amerikansk, åt mest sallad. Och så blev det bakelser till efterrätt, very American.


Torsdag - ¨Rhodianskt¨! Detta var en av de bästa dagarna för det var supergoda musslor då, jag åt säkert tre skålar av dem och en massa tsatziki till det och någon vit fisk i tomatsås. Denna kväll blev det ingen dessert för jag var proppmätt.

Fredag - Asiatiskt! Sushi, sushi, SUSHI! Vi fick sushi på buffébordet och jag halvt föråt mig, det var så himla gott. Sen blev det även ett lass med vårrullar och räkchips. till dessert så var det bland annat jordgubbsmousse och kiwibakelser.

Lördag - BBQ! Detta var vår sista middag och jag testade lamm för första gången, jag tror dock att det var alldeles för överstekt för det var väldigt segt. Utöver det så blev det en kyckling&baconsallad för mig samt ett stort lass men coleslaw, Denna kväll var det också en supergod dessert ( i klass med måndagen ) och det var tortillacrepes med chokladsås och strössel.

Det blev ingen middag på söndagen och det var synd eftersom att det var italienskt tema då men jag har ätit så otroligt bra under de tidigare dagarna så det gör inget. Jag har verkligen levt i mathimlen under min semester!

Gillar

Kommentarer