3 saker jag hatar med bloggvärlden

Nu tänker jag ta upp tre grejer som jag verkligen hatar med bloggvärlden

>

och den första är alla bloggare/bloggerskor som säger till andra hur deras bloggar ska vara.

Seriöst, skärp er!! En blogg är personlig och man får skriva vad man vill i den.

Jag har läst flera stycken bloggar idag som alla ger ¨tips¨ för hur en blogg ska vara som till exempel:

Skriv inte mer än tio rader, lägg alltid upp minst en bild, skriv ALDRIG om din vardag ( för det vill tydligen inen läsa ) Gör vartannat ett inläg med en video och ett med text, uppdatera minst fem gånger om dagen, skriv aldrig att du haft en dålig dag, lägg inte upp svartvita bilder, provocera ofta osv osv osv osv....

Allvarligt.. det behövs verkligen inga riktlinjer eller direkta saker som man måste göra med sin blogg för att vara bra. Som jag sa tidigare så är bloggen en personlig grej och alla använder den inte för samma saker. Jag använder bloggen för att jag ska kunna få släppa ut mina känslor när jag inte gör det under dagen, jag behöver få skriva för att bara få ut aggressioner, gläde, sorg och allt där emellan. Mina inlägg är oftast långa, handlar i princip alltid om vad som hänt mig under dagarna, jag skriver när jag har dåliga dagar och berättar när jag har en sådan och det är inte mer än rätt. Och vem har tid att skriva minst fem inlägg per dag om man har skolarbete att göra?!

>

Den andra grejen är när bloggare/bloggerskor skriver en massa skit om andra bloggportaler.. Jag menar alltså när folk skriver att det och det och det bloggforumet är skitdåligt och att bloggarna där är värdelösa.. ööhh.. ursäkta? Bloggens adress har INGENTING med bloggaren eller bloggens kvalitet att göra och att såga alla gratisbloggar för att de inte går att tjäna pengar på dem är bara ett bevis på hur omogen man är som anser att pengar verkligen är allt. Jag bloggar här på bloggplatsen, en gratissida, jag får inget betalt och jag skiter fullständigt i det, Jag vill bara skriva och inget mer.

OCH DEN TREDJE SAKEN ÄR: Alla ni som skryter om hur många läsare ni har... vad försöker ni göra? få andra bloggare att må dåligt för att de inte har lika många läsare? Alla har inte lika många läsare och alla vill inte skriva om de saker som man säger att man ¨ska¨ blogga om.

Så jag säger bara. Lägg ner!!!

>

Alla får ha sin blogg precis som de vill utan att behöva läsa om alla era jävla regler.


Gillar

Kommentarer