Hej!
Igår var jag på gymnastiken och vi körde lite styrka och då bara knaka det i ryggen! Det har blivit såhär innan! Det är så att jag får jätte ont och kan ej röra ryggen! Men jag har fått en apparat som ger typ stötar till ryggen så blir det bättre i några timmar! Men jag har iallafall jätte ont! Så är läget just nu men vi hörs!
Hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Hej!
Jag ska börja blogga igen! Har gått ett tag sen jag gjorde det och har verkligen saknat det!
Men ska behålla några inlägg men tar också bort några jag inte gillar!
Men vi hörs lite imorrn.
Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Imorgon åker jag till Schweiz!!! Det kommer bli jätte kul! Så idag ska jag bara vila och packa för har vaknat tidigt dom senaste dagarna. Men ser jätte mycket fram emot det. Vi ska vara där i en vecka ungefär, från onsdag till tisdag. Men vi hörs! Hejdå!

Likes

Comments

Idag på morgonen var jag bara hemma men sen hade jag träning i 3 timmar. Det var jätte kul fast gjorde illa ryggen men det är okej. Sen så kom min mammas kompis hem till oss och åt middag och det var jätte mysigt. Just nu sitter jag och tittar på tv och äter godis! Men vi hörs! Hejdå!

Likes

Comments

Hej! För en stund sen åkte Tilde hem hon har sovit hos mig och det var jätte mysigt! Tilde jag och mamma gjorde en mysig frukost med scones, smothie och god frukt. Det var jätte gott! Lite senare idag ska vi till mina kusiner för min näst äldsta kusin fyller år. Så grattis grattis Evelina!


Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag men ska börja igen. Under sportlovet ska vi åka till Schweiz för vi känner några som bor där! Så det kommer inlägg då! Vi åker på onsdag och kommer hem på tisdag. Så vi hörs! Hejdå!


Likes

Comments

Helt kär i dom här klänningarna från Hollister! Ska ha den blåa på ett dop imorgon! Det var slut rea så dom kostade 199 styck. Det är ett bra pris på en klänning från Hollister! Men är jätte nöjd och dom kommer användas mycket i sommar! Men vi hörs! Hejdå!Ryggen på klänningen finns det ett hål!

Likes

Comments

Idag har jag vart på gymnastik träning, det va kul! Vi körde mest fristående för vi har fått ett nytt. Men nu är jag jätte trött och ska titta på något på tv. Men vi hörs! Hejdå!


Likes

Comments

Är sjuk igen! Åå har tröttnat så mycket på att vara sjuk nu! Aja jag vill iallafall bli frisk så jag får hoppa isvak med skolan! Fy vad kul, det är typ sånna saker jag tycker är kul. Men brandkåren kommer vara där och titta så man inte drunknar och så, så det är ju säkert. Men nu ska jag sova så godnatt!


Likes

Comments

Ledsen för ingen upd men har helt glömt. Men nu ska jag på hockey och ha det kul! Så vi hörs! Hejdå!


Likes

Comments