Till min familj och mina vänner:

Jag hoppas att ni förstår vad ni betyder för mig. Allt ni gör och vad ni säger. Att ni står ut när ingen annan skulle stå ut, att ni lyssnar när ingen annan lyssnar och att ni säger det som behöver sägas när alla andra är tysta gör mig till den jag är. Utan er skulle jag inte vara någonting, men med er så är jag allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

EH… HEJ, I guess.

Ni har ingen aning om vem jag är. Eller så har ni det med tanke på att dem enda som kommer läsa här i början är ni som känner mig som bäst. Jag kan skriva om vem jag är, hur gammal jag är, vad jag tycker om att göra, vilka som är mina bästa vänner, min passion och vilken skola jag går på.. Men i själva verket vem bryr sig!

Jag har inte valt att starta den är bloggen för att berätta om mitt vardagliga liv, lägga upp perfekta bilder på min perfekta avokadosmörgås, mina nya naglar eller vad jag har fått i födelsedagspresent. Jag vill bara komma till poängen.

Vi lever i en fuckad värld rent utsagt. Det finns mycket jag tycker om med Sverige som land, Europa som världsdel och planeten jorden som värld att leva på. Men det samhälle vi människor har skapat oss, är på många plan helt sjukt..

Jag är en 16 årig tjej (där avslöjade jag i alla fall något) som dagligen trycks ned av sjuka samhällsstrukturer. Ni kanske tror nu, att jag är en tjej som kan hela feminismens lagbok, fan va bra om det nu skulle finnas en sådan, som har koll på de flesta samhällsförändringar, är med i mängder av organisationer och är aktiv i ett dussintal rörelser, men det är jag inte. Det är därför jag nu sitter är på golvet i mitt rum en söndag kväll i februari och funderar över vad jag kan jag för andra, men även för mig.(nej jag har inte hybris,)

Likes

Comments