MIN FREDAG I BILDER - träningslåtar & tankar

Heej godingar! ❥

Hur är er fredag? Jag hoppas den är fin!! Min fredag började ganska tidigt, jag gick upp och åt frukost för att sedan svara på mejl och börja plugga lite.

Engelskan har dragit igång och vi läser ett par moment parallellt med varandra vilket gör att jag var tvungen att sätta mig ner och planera inför kommande vecka. Jag kan inte ha för mycket i huvudet samtidigt utan behöver alltid skriva ner det.

Efter plugget tog jag bussen till gymmet. Det småregnade lite, jag lyssnade på new music friday sweden och tänkte på vilken tatuering jag vill göra... ^^ Det är en tanke som rör sig i huvudet större delen av min vakna tid hehe...

(Det och dansen från feminine vibe som jag ständigt försöker repetera i huvudet) ;-)

Lästips! Tatuering nr. 4 lockar...

Väl på gymmet hade jag riktig power idag! Benen var lite sega från bodypumpen igår men efter en stunds uppvärmning väcktes kroppen till liv och jag körde ett riktigt dunderpass! Kort vila, något lättare vikter och fler repetitioner. Blev en blandning av överkopp, ben och kondition! Peeerfekt! ★

Tänkte att jag skulle dela med mig av två låtar som verkligen peppade mig idag. Mina låtval vid träningspassen varierar väldigt mycket beroende på humör men idag passade dessa två superbra!

Har du något låttips vid träning? :-)

Sjääälvklart stannade jag på hemmakväll efter gymmet. Det är ju för tusan fredag! ★

Fun fact: När jag vände mig om efter jag betalat ser jag hur min buss sveper förbi utanför fönstret. Yes, det var bara att ta löpet!

När jag kom hem åt jag lunch, tog en lång dusch, bäddade rent, gjorde mig två ostmackor och en stooor kopp chai-te! Därefter kröp jag ner i sängen och kollade på Vår tid är nu. Åh, kvalitetstid alltså. Helt klart vardagsglädje.

Lästips! Vardagsglädje - det viktigaste vi har!

Just nu sitter jag kvar i sängen, kollar på youtube och pratar med er. Snart kommer R hem, ikväll ska vi äta halloumipasta och imorgon är det dags för dop. Jag önskar er en magisk fredagkväll!

Stor kram, Sara

Instagram: @sarakarlssonsse

Följ mig gärna på nouw här!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

MissKate
MissKate,
Men åh vad mys❤️nouw.com/misskate
alicewallin_
alicewallin_,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229