Svar på frågan

Godmorgon allihopa!
Har precis ätit frukost och sitter och kollar barnprogram med Vanessa, idag ska jag hämta soffbordet som jag beställde som vi kan ha tills vi gör ett eget, ska bli sååå skönt att få bort det vi har idag.
Mamma kommer även hit en stund nu på förmiddagen och jag ska ut i salongen med.

Men som sagt så har jag fått så extremt mycket frågor om hur min graviditet med Vanessa var, hur jag mådde och gick upp osv!
Så nu får ni erat svar på denna frågan här under!

Till att börja med hur jag upplevde mina 9 månader som gravid, vilket faktiskt var extremt jobbigt, tror inte jag hade någon månad där jag inte hade väldigt ont eller mådde dåligt tyvärr, i början var det illamående efter det kom foglossningarna och i slutet var det även mycket sammandragningar som vart jobbiga, men sen så är det ju ändå mysigt såklart, man har ju ändå en liten bebis som sparkar och snurrar i magen.

Fick även frågan om hur mycket jag gick upp i vikt med Vanessa, en fråga som kanske är lite jobbig för mig men jag gick upp 25kilo iallafall.
Dock så är ju allt detta självklart värt då vi fick våran lilla underbara Vanessa.
Men som sagt det var en jobbig tid plus att vi renoverade samtidigt och blev så himla tung så det är ju endel att jobba på efter med, men så konstigt att kroppen ens klarar av en graviditet, så himla fräckt verkligen!

Och inga är lyckligare än oss som fick våran underbara dotter, som vi verkligen gör allt för!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229