Nästa fråga.

Hej alla fina!
Hoppas allt är bra med er, idag har jag och Vanessa vart iväg och fikat med en kompis och hennes söta lilla son som är någon månad yngre än Vanessa, super mysigt att komma ut och umgås lite!

Men jag kom ju på att jag helt glömt bort att svara på frågorna kring rutiner med Vanessa osv.

Så här ska ni få svar på de frågor som ni ställt.
Och den första frågan jag fått är om hennes rutiner kring mat och sömn bland annat.

Hon brukar äta ca var tredje timme och nu har vi börjat ge henne lite vanlig barnmat och inte bara ersättningen som hon är van med, och jag tycker verkligen att det går bra, man märker ju att det är ovant för henne med andra smaker, men verkligen super kul att hon får äta lite mer nu.

Hon sover ca tre gånger på dagarna, inte jätte länge utan kanske en halvtimme styck ibland lite mer någon utav tillfällena. Hon är faktiskt så himla duktig när de kommer till att somna, brukar gå att lägga henne i sin säng med hennes kanin så somnar hon utav sig själv oftast.

Hon äter sista målet vid sju på kvällen som består av gröt och ersättning därefter så lägger vi henne i sängen så sover hon för natten, och hon sover faktiskt hela nätter, ibland när hon är förkyld eller så, så kan hon vakna lite tidigare och behöva komma upp med huvudet lite för att somna om eller så vill hon bara ha lite närhet utav oss.
Men annars så sover hon oftast till 7-8 på morgonen, en riktig sjusovare den lilla tjejen.


Så just nu så ser hennes sömn och mat rutiner ut såhär, vilket förmodligen kommer se annat ut om ett tag, sånt vet man ju inte nu!

Hoppas ni fått ett okej svar på era frågor!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229