Senior Trip!

Hejsan!
Sista veckan av skolan åkte alla seniors iväg till norra Ohio som en sista klassresa med alla. Vi åkte till en nöjespark som hette Cedar Point och den var galet stor! Det var väldigt mysigt att ha lite tid med alla innan alla åker iväg till college osv.

Vi åkte buss upp och när vi kom fram gick vi till vattenparken på Great Wolf Lodge som var hotellet vi bodde på. Det var nog den roligaste delen av resan och jag önskar att vi hade kunnat gått dit andra dagen också. Men aja nöjespark var ju helt okej ändå.

Såhär såg det ut under kvällarna med nästan hela klassen samlad och massor av snack om allt möjligt. En av fördelarna med att gå på en liten skola! Jag är den som sitter och stirrar ner i min mobil hahah!

Dag två och vi åkte till Cedar Point! Nöjesparken var sjukt stor och jag hann inte ens gå igenom hela på en dag. De hade ett mini zoo i nöjesparken och rekordsnabba bergochdalbanor!

Det var mycket folk men det var värt det ändå. Det var som Liseberg på steroider!

Hahaha snubben i bakgrunden!

Hela gänget i en bild! Detta var inte hela klassen men nästan, alltså en väldigt liten skola. Men samtidigt kommer man ju nära alla och det blir som en liten familj på semester! Dagen efter åkte vi hem och det blev en lyckad resa av det hela!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer