La Vie Bohemé

Hej hej!
Äntligen kommer bilderna från balen! Jag har massvis av bilder men jag fick välja några få att lägg upp för min mobil vägrar ladda upp fler :(( MEN det funkar nog bra ändå! Balen var den 7e maj bara två veckor innan skolan slutade. Det var en kul kväll med ett mysigt slut!

Såklart behövdes ett storslaget promposal innan balen drog igång. Jag gick med en kompis från friidrotten som lyckades bra faktiskt. En dag så fick jag en ros från "anonym" i början av dagen och jag fick en ny ros varje lektion. Det blev en väldigt stor grej bland alla klasskompisar eftersom alla ville veta vem det var från såklart. Innan sista lektionen så hittade han mig och frågade med skylt och blommor. Det känns som att jag redan har skrivit om det här i ett inlägg men aja.

Innan balen så är det tydligen en väldigt stor grej att ta bilder med sin dejt och sin "grupp". På bilden var en del av min grupp som tillsammans gick och åt middag innan balen. Det är tydligen också tradition.

Alex och jag som matchar i silver. Väldigt kitschigt!

Mina väldigt fina och vackra vänner! Vi lyckades få en bra bild utav ca 5300 haha!

En mindre bra bild... De hade i alla fall gjort ett väldigt bra jobb med att dekorera. Det är enligt tradition alla juniors som dekorerar och betalar för balen. Temat detta år var La Vie Bohemé, alltså bohemiskt tema. Passar mig väldigt bra!

Det var massa ljusslingor och fina lyktor i taket och till och med en fontän! Förutom det hade de massor av goda snacks för alla seniors!

Jag och Kassidy efter en massor av dans!

Balen var mycket bättre än den första dansen vilket jag är glad över! Mycket bra sällskap och mycket dans. Efter balen åkte jag och ett gäng med mina närmsta vänner till waffle house och käkade flottiga våfflor i balklänningar och smokings haha! Väldigt mysigt faktiskt, och bästa delen av kvällen!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer