Vi har sålt lägenheten!

Ja gud! Detta gick ju snabbt! Faktiskt så snabbt att den inte ens behövde lägga ut den på Hemnet. Vi som Tänkte att det var bra att kontakta mäklare i tid, ha allt förberett och lägga ut den om några månader på Hemnet om till och med hinna ta bort den och lägga ut den en gång till ett halvår senare i värsta fall. Inte för att vi inte trodde den skulle bli såld men eftersom det är en så stor lägenhet är det inte något för alla. Men icke, det gick väldigt fort och ni ska vi vara ute till 1 juni, vilket betyder att det blir att bo provosoriskt någonstans i ett år.


Det är ju både kul och lite vemodigt att den såldes så snabbt men det känns ändå skönt att ha just lägenheter "ur världen" så vi bara kan fokusera på huset sen. Ett mardrömsscenario hade ju varit att man försöker sälja lägenheter precis när det händer som mest med huset och kanske till och med att huset hade hunnit bli klart utan att lägenhet blir såld... så ja detta känns bättre!

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle