Vi har köpt tomt!

YES! Vi inledde året med att köpa tomt! Så nu ska vi bygga hus! Det är såååå roligt och en helt fantastisk tomt vid havet. Får nypa mig i armen när jag tänker på det, WOW!

Så hur hände nu detta? Längtan efter att någon dag bo i hus fanns redan innan vi köpte vår nuvarande lägenhet. Så helt nytt är det väl egentligen inte men en sommar utan att kunna resa gjorde kanske att man blev extra sugen på egen trädgård att kunna hänga och fixa i. Alfred (min man) är väldigt driftig när han får för sig något. Han tittade och visade mig många olika hus som jag inte var så imponerade av. Ofta är något fel eller renoverat på ett sätt som inte föll oss (kanske mest mig) i smaken och vi känner efter denna renoveringen att vi inte orkar det igen. Därför tyckte jag efter ett tag att tomt måste ju vara bättre, då får vi ju det precis som i vill ha det och så blev det! Snart efter hittade vi den perfekta tomten och slog till. Ibland ska man bara slå till och inte tänka för mycket eller för länge så det "faller en ur näven".

Redan nästa vecka träffar vi arkitekt och om vi har bra flyt och väljer ett hus relativt snabbt så kommer det förhoppningsvis stå klart om 1,5 år. Det ska bli så kul att ha med er på denna resa! Jag kommer såklart dela med mig av alla delar här!

  • HOUSE

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle