Veckan i bilder

Gud jag tycker hela tiden att tiden går så fort. Så i brist på inlägg under veckan tänkte jag visa lite av de bilder jag knäppt av under veckan istället. Insåg att jag kanske borde skaffa en matblogg istället för det är jag fotar typ bara mat.

Bilder från i måndags då vi åt en riktigt gourmetmiddag och firade att vi lämnat in vår sista hemtenta. Maten var helt fantastisk, ja ni ser ju bara på bilderna!

Sen har vi börjat med vårt C-uppsats ordentligt. Vi har suttit både hemma hos mig och hos Elin som jag skriver med och gjort detta.. Till vänster bjuder Elin på bästa frukosten och till höger har jag besök av Eddie (Elins hund) hemma hos mig.

Mer mat... Så god burgare på Garage i Höganäs. Vi tog en tripp dit och titta i affärer, körde in om mölle och även ut på Kullaberg.

Mer plugg och jag knäppte äntligen av två ynka biler på mitt hem och i detta fall kontoret.

Igår åt vi one pot pasta. OMG! Något alla pasta-älskare måste prova. Det är både lättlagat, går snabbt, otroligt gott, passar bra i matlådor (om man vill ha det) och superbra om man vill göra något vegetariskt.

Och sist idag för en liten stund sedan kom våffeljärnet som man annars svär över tar för mycket plats till nytta här hemma på självaste våffeldagen!

Gillar

Kommentarer

annabrange
annabrange,
Vem har fotograferat planschen från fotografiska? Så fin.
nouw.com/annabrange
sarakulle
sarakulle,
Albert Wiking! 😊
nouw.com/sarakulle
Elin
,
Hej! Först och främst, GRYM blogg så fina bilder! Jag har förstått att du pluggar Strategisk Kommunikation i Helsingborg inriktning digitala medier. Skulle inte du kunna göra ett inlägg (kanske fler som undrar nu inför valet till hösten) eller bara svara mig haha och skriva lite om utbildningen. Jag har varit inne på PR och marknadsföring så länge, det kreativa i det är det jag älskar. Berghs i Stockholm är ju drömmen men man får börja någonstans. Vad gör ni på utbildningen? Är det kreativt? Skulle du rekommendera den? Vad är ditt mål efter? Undrar också om du har en utbilning i inredning eller du bara har det som hobby? 😊 Ha en fin dag!
sarakulle
sarakulle,
tack tack! så kul! självklart ska jag fixa ett sådant inlägg! kika in senare ikväll eller imorgon! så ska det vara uppe och fråga om det är något mer du undrar 🤗🌟 ha en fortsatt fin dag!
nouw.com/sarakulle
idanyman
idanyman,
Fina bilder! Maten ser ju bara för god ut hehe😍
nouw.com/idanyman
sarakulle
sarakulle,
tack! ja visst gör den! 🤤😍
nouw.com/sarakulle

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle