Renoveringsupdate: Målning

Det har blivit dags för.... PLANERING AV RENOVERING ETTAPP 4!

Jag tror jag kan kalla denna renovering för etapp fyra om man räknar första delen av renoveringen som målning av halva lägenheten, andra delen som nytt golv på cirka 70 kvm, tredje delen är kök och nu är det snart dags igen för, fjärde delen målning! Det tar minst sagt lite tid att ta sig igenom 185 kvm.

Det är det markerade området på bilden i vår lägenhet som det är dags för. Här är skicket egentligen bra men tyvärr är det strukturtapet på väggarna. Vilket inte är en hit enligt mig... Så det är dags för bredspacklig av dessa rum och dels lite lister på väggarna.

Vårt sovrum och kontor

Jag är kär i denna bilden och tänker att vi ska göra något liknande i vårt sovrum (rum längst till höger). Det är alltså den högre vita golvlisten som jag också vill ha, färgen är jag också förtjust i och listerna på väggen.

I vårt kontor (längst ner till vänster på bilden) är jag sugen på att göra samma höga list. Lite osäker på väggarna.

Matsal och vardagsrum

I vårt vardagsrum ska vi ha lister på väggarna likt dessa. Gud vad jag längtar! Jag tror faktiskt att det blir likadan utformning i vår matsal men jag har inte bestämt mig 100% ännu. Blir det något annat så blir det något likt dessa nedan. De är också superfina men dels kräver rätt mycket mer jobb för att sätta på plats. Vi får se vad jag väljer tillsist. Lär ju ångra mig några gånger innan det är dags!


Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle