#nouw30daychallenge

Hoppas ni hade en fin och trevlig nyår. Även om den var liten och lugn var den precis som jag vill ha det, perfekt med god mat, drick och nära familj. Här var vi mannens hel- och plastsyskon samt respektive som var här. Mycket mysigt!

New year, new me - Eller hur? Jag älskar känslan av nytt år och nya möjligheter!
Bort med det gamla och in med ny fräsch energi! Jag har ju länge känt att bloggen varit lidande och det är så synd för jag älskar egentligen den kreativitet som den ger utlopp för. Här kan man dela andra typer av inlägg och framförallt dela med sig av saker på ett djupare plan än på Instagram. De två olika medierna kompletterar varandra därför också så himla bra.

MEN vad passar då bättre än att älskade Nouw har en 30-dagarsutmaning som inleder 2021? Där utmaningen lyder:

Vi utmanar dig att:

- Få in bloggandet som en naturlig del av din vardag

- Hitta din egen nisch och utvecklas i ditt bloggande

- Våga tänka utanför boxen och utmana din egen kreativitet

Under januari månad utmanar vi dig att blogga minst 15 gånger och att komma in i ett bra blogg-flow. Du får blogga om det som inspirerar dig och dina läsare mest. Vad det är? Ja, det kanske du inte riktigt vet - men nu har du en gyllene chans att upptäcka just det! Våga utmana dig själv och var kreativ!


Så självklart ska jag ge mig på detta och 15 gånger ska jag väl lätt klara av! Min ambition med tävlingen är just att komma igång. Det blir mycket fokus på det jag gillar mest: inredning, tips, mode, beauty, tankar, mindfullness och idéer i allmänhet om vad som händer i livet! Det ska bli så kul att kicka igång år 2021 som jag är helt säker på blir ett bra år!


  • Feed

Gillar

Kommentarer

Instagram @sarakulle

Instagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulleInstagram sarakulle