Vardagen är tillbaka....

Men hörrrö ni! Veckorna rullar som vanligt på i hundraåttio.

Barnen har redan hunnit gå i skolan en vecka. Båda två älskar det =) Melvin är super nöjd med sina nya lärare o kvittrar glatt varje dag han kommer hem om skoldagen! Även fritidsklubben är ett riktigt höjdarställe att hänga på efter skoldagens slut! Milio har sin första riktiga vecka den här veckan då det var lite inskolningsdagar onsdag – fredag förra veckan. Men åh så han trivs! Vi har haft ett välkomstsamtal med hans lärare och hon känns toppen bra. Så summa sumarum så stortrivs båda pojkarna i skolan. Det är härligt pigga & peppade killar som vaknar varje vardag och ser fram emot vad skoldagen ska erbjuda! Det är en helt fantastisk känsla i mammahjärtat.

I Lördags & Söndags var min bror med familj här! Det var två år sedan sist de var här så det var trevligt =) O samtidigt så monterades vårt uterum. Alltså det blev så himlarns bra. T.o.m mkt bättre än vad vi hade vågat tro. Vi är så otroligt nöjda och glada över att vi tog steget och bestämde oss för att bygga uterum. Vi käkade middag i uterummet för första gången i söndags och sen har vi suttit här ute något varje dag. Verkligen super på alla sätt.

Nu har vardagen som sagt dragit igång ordentligt. O med det även barnens fritidsaktiviteter. Än så länge bara en sport. Igår drog Melvins volleyboll säsong igång och idag drar Milios igång. Tänk att de där två grabbarna är helt sålda på volleyboll! Dom har helt klart blivit inspirerade av sysslingarna nere i Ystad som vi åkt lite hit o dit för att titta o hejja på. I höst/vinter hoppas vi att vi kan åka o kika lite igen när tjejerna spelar. Om två veckor drar Milios simskola igång och Melvins basket vet vi inte riktigt än när den drar igång. Men snart är det full fart.

Idag har jag gjort något väldigt underbart. Jag har varit på gymmet för första gången sedan jag var inlagd. Kroppen är absolut inte 100 efter det extrema gallstensanfallet som även följdes av inflammationen i lever/bukvägg. Men så som jag mår nu är nog tyvärr den nivå jag kommer vara på tills operationen är gjord. Dvs mer eller mindre ont på höger sida buken där gallblåsan & levern sitter. Jag känner mig iaf så pigg att jag kan åka till gymmet, känner mig liksom inte sjuk utan det är ontet som gör sig påmind. Körde ett ordentligt rörlighetspass idag där jag bara tränade med min egna kropp. Oj så det knakade både här o där. Det var otroligt välbehövligt efter dessa tre veckor. O kroppen svarade bra tyckte jag.....den mindes vad det var jag bad den göra. Hurra! Kommer fortsätta trumma på nu i den takt som kroppen tycker känns okej...för det är ju så, att destu mindre jag tränar destu mer tar smärtan i nacken i så jag får helt enkelt hitta en lagom balansgång. Den 13/9 ska jag till Ackis o träffa kirurgen där. Ja, egentligen skulle jag bli opererad i Enköping men sjukvården har sjabblat till sig så därför måste jag nu träffa en kirurg här innan jag även kommer få min operation här i Uppsala.

Nu dags o sätta datorn på laddning och ladda mig själv innan jag cyklar ner o hämtar kidsen om sisådär 45 minuter!

Ta hand om er!

Härligt skolstartsväder förra veckan.

Vårt fantastiska uterum!

🤍 K Ä R L E K 🤍

//Sara\\

Gillar

Kommentarer