Underbara sommarlov ☀️


Varit hemma en vecka nu sedan skånesemestern och dagarna rullar på! 🙂

Måndagen bestod av att tvätta o handla mat! Har man vara borta i elva dygn så ekade det såklart i kylskåpet. Så lite handling var ett måste. Det passade vi på o göra när det var fullt upp i både tvättmaskinen och torktumlaren!
Blev en mumsig grillning till middag med trevligt besök av en fin vän!

I tisdags var vi mest hemmaomkring o så var det faktiskt i onsdags också med undantag för att vi åkte med 3/4 av la familia aka Emma o grabbarna till ett pokemon museum som finns bara ca 25minuter ifrån oss! Jag som var den enda av oss sex som åkte som inte spelar pokemon go var väl den som var minst intresserad men grabbarna gillade det o det var det viktiga!

I torsdags åkte jag & barnen tillsammans med Melvins bästisar, deras mammor o småsyskon till en av dem till Alunda badet! Älskar de stället (jag är ju ingen ’bada i sjö tjej’. Hav eller bassäng tack!) o det blev verkligen en super mysig o trevlig utflykt!
Hoppas så att de kan ändra lite av sina restriktioner i nästa vecka när det ska komma nya. I nuläget får man bara bada i 2h o sen får alla lämna stället o de stänger i 30min innan de åter öppnar upp för bad i två nya timmar. Skulle ju vara najs om de iaf delade in dagen i två badtillfällen ist, typ 10-14 o 14-18. Men vi får väl se hur det blir eller om det kommer fortsätta vara två timmars intervaller.
På kvällen blev det härligt altanhäng med hela ’la familia’. Jag svängde ihop en rabarberpaj som vi mumsade på och bara satt o babbla o hade trevligt.

Igår var det dags för Singo att bli klippt! O då bästa hundfrisören nu slutar på Arken där vi klippt Singo jämt så fick vi istället erbjudande om att komma hem till hennes hundtrim som hon har hemma o få Singo klippt där. Sagt o gjort o Singo blev lika fin som vanligt. O det var ju så filurligt att hon bor nära Thun’s. Så medans Singo blev fin tog jag o pojkarna en tur på Thun’s!

Kvällen spenderades återigen med ’la familia’ en god grillmiddag o sällskapsspel bjöd kvällen på! Det är verkligen en lyx att ha grannar som blivit en del av familjen! Vi är ju typ en stor familj som bor i två hus som umgås så mkt vi kan! Himlarns härligt!

Bara jag & Melvin vakna här hemma än så länge. Men jag börjar bli hungrig så ska ta o göra frukost så vaknar säkert de andra två av att jag väsnas lite i köket! Sen ska jag få till träning o Magnus ska i em iväg en sväng o gratta en kompis som fyllt 40 i veckan. Blir säkert en bra lördag!

Som ni hör tar vi dagarna som de kommer! Precis som sommarlovet ska vara! Pojkarna leker med kompisar. Jag får in träning här o där o Magnus har ju jobbat denna vecka o ska göra detsamma nästa innan han har semester igen 🙂 Ett riktigt toppen sommarlov har vi än så länge! Låt det fortsätta så ända in i mitten av augusti när skolan börjar!

Nyfrisserad Singo!

🤍 K Ä R L E K 🤍

//Sara\\

Gillar

Kommentarer