Så tacksam.


Har en himlarns skön känsla i kroppen! Det känns som att den sammarbetar väldigt bra med mig för tillfället och det är jag ytterst tacksam för. Detta lite extra, eftersom det imorgon är dags för ett nytt besök till Vallentuna och världens bästa smärtklinik. Det är dags för bränning. Ser såklart inte alls fram emot den smärta det är att göra det o inte heller återhämtningen efter. Men jag har iaf gjort mitt yttersta för att vara i det bästa skick jag kan inför detta. Så håll tummarna för mig.

Magnus har två kvällspass på jobbet igår och idag. Men allt har gått finfint för mig o pojkarna!
Igår räddade bästa A oss med att kunna ta med Melvin hem efter hans volleybollträning. Det tackar vi super mkt för! Det var en mkt glad Melvin som kunde åka på sin träning. Det är ju annars problematiskt när jag är ensam på måndagar eftersom Milio somnat innan Melvins träning är slut. Så återigen super tack A för att du fiska med dig Melvin hem!

Idag har jag haft en riktig träningsdag! En lugn morgon med frukost framför tvn när jag lämnat barnen! Vid lunchtid tog jag o fina Darija en pw när hon hade lunchpaus på jobbet! Härligt sällskap o fint väder 🙂 Hem o fyllde på kroppen lite o sen hade jag PT-pass med bästa pt’n kl 14! Idag grillade vi överkroppen lite eftersom den kommer få ta det lite lugnare några veckor efter imorn. Ett super härligt pass med perfekt förklaring av en övning. En axelpress med hantlar som egentligen inte är något en med whiplash ska pyssla med eftersom man jobbar ovanför huvudet. Men i det läge jag är nu så har jag lärt mig hitta kontakten i kroppen så jag använder bara axlarna och inget annat o det viktigaste, Jag har lärt mig att flytta huvudet bakåt så huvudet landar rätt på kotpelaren. Så otroligt tacksam över Carro 💛 Hon har jobbat stenhårt med mig för att nå detta med att flytta bak huvudet i rätt position o se…..idag kunde jag göra axelpress med hantlar. Det är såna här framsteg som får mig att nöta på, på gymmet. Varje liten grej jag kan utveckla o bli starkare i gör att jag kommer ett steg närmare en bättre vardag med jämnare smärta ist för bergstoppar deluxe. I dag har jag haft en sån där dag när kroppen orkade riktigt bra. Kände mig pigg o stark hela tiden!

Middag hemma med pojkarna o de hängde ute en stund efter maten! Kvällsmys med läsning i Milios säng innan båda pojkarna somnade gott.
Sen blev det en kort liten stund med mina gurkplantor. Alltså hur vansinnigt höga ska de bli? Fick använda små hårsnoddar o sätta fast ytterliggare en blompinne på höjden.

Var ute med Singo en kortis innan Eurovision började o nu har jag bara legat i soffan o tittat med ett öga på tvn. Ska väl kika klart o se hur det går för Tusse sen blir det go’natt.

Sitter två pinnar á 120cm styck i varje gurkplanta. Så får man räkna bort den delen i kruka. O sen där jag satt ihop dem med hårsnoddar. Så de är väl kanske 1,8M höga 🙈🥒

🤍 K Ä R L E K 🤍

//Sara\\

Gillar

Kommentarer