Nervbränning i nackpelaren.


Idag är det inte mkt fart i undertecknad. Hade iofs en bra fm. Jag & Magnus åkte en sväng till tippen. O sen en sväng till blomsterbutik för o beställa blommor inför begravningen på fredag….ute i sista sekund, jag vet. Har tjatat ett tag på Magnus men det har ju gått sådär ändå. Men nu är ett arrangemang beställt i blått & vitt eftersom Magnus farmor älskade Leksand!

Vid 12 idag styrde vi bilen mot Vallentuna. Eller jag på wischan utanför Vallentuna tilö världens bästa smärtklinik. Det var ju idag dags för bränning av nerverna i nackpelaren. C2, C3 och C4 det är mellan de kotorna som den där 85 gradiga nålen varit o jobbat idag. En ingång per kota men sen fyra förflyttningar i varje ingång. Skönt? Nä fy F - N rent ut sagt. Jag tappade räkningen hur många gånger bästa läkarn fyllde på bedövning o ändå var det så vidrigt på C4. Då ville jag bara skrika att han skulle avbryta. Men ge upp är ju inte min grej så jag blundade o gjorde allt jag kunde för att fokusera på att andas med djupa o långa andetag för att stå ut. Efter 45min så var allt klart. Sen har jag inte varit kaxig. Svårt o sitta för att då är huvudet inte rakt på kotpelaren, ligga ska vi inte ens försöka….stå är det som går bäst. Ingen tyngd alls i höger handen idag. Imorn hoppas jag på liiiite bättre. O så snart det går försöka komma igång med det jag klarat innan dagen idag. O i de läget ska jag vara i 4v innan jag sen försiktigt ska börja öka belastningen i livet för att se hur nacken svarar. Om ca 3månader har det läkt klart o vi vet hur väl kroppen svara på denna omgång av bränning.

Känner mig väldigt trött o sliten av dagen. Så jag hoppas innerligt att jag kan hitta ett sätt o ligga på för att få lite sömn inatt. Min förhoppning på morgondagen är att jag ska kunna ta en lugn prommis här hemma omkring.

Hoppas ni alla mår toppen! Jag är snart på benen igen….men har räknat med ett par dagar som inte är så värst bra nu innan den akuta behandlingssmärtan lägger sig.

Ha en fin kväll 🤍

Hihi när man får ett tråkplåster & ett ’fin’plåster ☺️ Milio älskade det eftersom hans favvofärg är grön.

🤍 K Ä R L E K 🤍

//Sara\\

Gillar

Kommentarer