Mycket på en gång och snart fredag!

Regnet det bara öser ner....tra la la la! Hur mkt kan det regna? När jag var ute och tömde regnmätare för en liten stund sedan så hade det kommit 30 mm sedan igår. Vi hade lite tur imorse när det var lämning av Milio för just då var det uppehållsväder. Sen har det inte varit många sekunder av det från nu mot kvällningen. Hoppas på lite uppehålls väder i helgen så man kan tanka lite energi. Tycker man automatiskt blir tröttare o på liiite sämre humör när det regnar dag ut och dag in.

Igår och idag har Magnus kvällspass på jobbet så han har inte börjat från 14.00. Men då båda barnen numer går i skolan så har de ju skolplikt. Så vårt nya vardagslyx är att vi åker och tränar tillsammans när vi lämnat kidsen!!! Hur härligt som helst. Även om vi inte kommer göra precis samma saker på gymmet jämt så är det ändå najs o åka tillsammans dit o hem för att sedan fixa lite brunch o äta tillsammans. En fantastiskt underbar start på dagen och kvalitetstid! Så är ju faktiskt helt perfekt, de dagar Magnus jobbar kväll får han o jag kvalitetstid tillsammans och när han jobbar morgon har vi hela familjen tid tillsammans på em/kväll!! Två tummar upp på det :o)

Skrev till Magnus ikväll i ett sms att jag njuter så förbaskat mkt av tiden med Melvin & Milio nu! Det är sån harmoni i allt vi gör. Mornarna fungerar klockrent sedan skolan drog igång. Inget tjat o gnat utan allt rullar på varje morgon. Hämtningarna funkar finfint och eftermiddagar/kvällar är som en enda lång melodi som aldrig störs typ! Vi har ju någon som fyller tio år på måndag här hemma och han ska firas på söndag av farmor & farfar, faster med familj och morfar. Så det jag nog ber Melvin mest av allt om nu är önskemål på födelsedagsmiddag och vad han vill bjuda på för fika efter lunchen på söndag. Fikat har vi nu satt en “check” på men det där med födelsedagsmiddag verkar det vara klurigare med. Han vill ha en himlarns många olika rätter. Men så länge jag får veta innan han ska till skolan på måndag får jag vara nöjd!

Appropå harmoni och så. Idag åt jag och kidsen pasta carabonara till middag o då använder man ju endast äggulorna från 4 ägg. Så när vi satt o åt sa jag till Melvin om vi inte skulle ta o göra lite maränger av äggvitorna som var kvar. Jovisst tyckte han. Så vi multitaska ikväll. Tog hand om middagsdisk, vispa marängsmet, Melvin gjorde svenska & engelska läxa, spritsa på tok för många maränger i vitt & orange och hann sätta oss ner i soffan o bara vara en stund innan kidsen hoppa i säng! Ja, men just....vi hann ju även läsa innan John blund kom. Så himla mycket underbart man kan hinna med när livet sammarbetar! Milio ville inte vara med på marängbak så han myste i soffan och kom lite glatt efter en stund o erbjöd sig att äta upp dem när de är klara :o) Mina älskade barn. Vad jag älskar er!

Just ja, mitt i bakandet o läxläsningen så ringde pappa. Han skulle ju komma idag eller imorn och igår bestämde han att han kommer imorn och att han kör bil upp. Men så ikväll ringde pappa o hade tänkt efter lite och tar istället tåget upp. Det är ju faktiskt jäkligt långt o åka tur o retur ensam. Så in på SJ o så bokade vi tågbiljetter åt pappa! Så han kommer ändå imorgon men vi hämtar honom vid tåget i Uppsala! Känns kanon bra att farsgubben tar tåget! O vi längtar så tills han är här hos oss.

Fredag imorn, hurra! Magnus har långhelg så är ledig fredag-söndag så denna helgen kommer ju bli så himlarns bra....Magnus ledig, barnen lediga, pappa kommer och fira Melvin! Välkommen fredag vi längtar efter dig o helgen!

🤍 K Ä R L E K 🤍

//Sara\\

Gillar

Kommentarer