Vilken kväll det blev, och om inte ljuset ute på havet!


Vilket lugn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig dag vi hade igår alltså! En timmes hotstone massage, läste tidningar, badade i kallbadhuset, ångbastu och allt möjligt. Helt klart kvalitetstid med mina bästa tjejer. Kvällen avslutades med trerätters och en jäkla massa skratt, haha!
Nu ska jag snart kila iväg till jobbet, ny vecka väntar :)

Likes

Comments

Hej på er! Här ekar det tomt, denna veckan har varit så inspirationslös..
I fredags blev vi bjudna på räkor och vin hos Janina & Kevin, väldigt härlig kväll! snart ska jag plocka upp vännerna för en kanonsöndag på Skansen i Båstad.
So long!

Likes

Comments

Sitter på jobbet och käkar lunch just nu! Har hakat upp mig på den här skinnpajjen från Stylein.. Kan inte släppa den, såklart (!) den hänger så fint här i butiken och väntar på mig (tror jag) 👍

Likes

Comments

Köpte nya krukor idag, fina va?

Idag har jag varit ledig, så härligt att vara ledig en dag mitt i veckan! Nu jobbar jag på lördag och det är också festligt! Mamma har varit här ikväll och jag har färgat hennes hår. Jag blir så sugen på att fixa fint ute med härliga växter göra vårfint. Det är dock inte superlätt då de fortfarande håller på med de sista på taket och allt där till.. Här ser ut som en slagfält mer eller mindre.. Men jag tänker alltid att det blir så bra när det är färdigt ;)

Likes

Comments

Tips, dessa svarta flares är från Crocker och går
lös på endast 499:- bra budgetalternativ!

Gillar kombon grått och kamel

Ännu en dag av denna veckan gått! Dagarna bara springer iväg.
Nu är vi helt slut, sprungit en runda, ätit god middag och bastat = dödstrött..
Hörs i morgon :))

Likes

Comments

Morning på er! Frukosten är nere, snart ska jag bege mig till jobbet och sen i morgon är jag ledig! Det väntas ändå lite jobb i Falkenberg och även lite andra ärenden där. Jag ska färga håret på Mamma som ska på fest i helgen!

Förresten, igår köpte jag en ny bikini till helgen, vi tjejer ska på spa i Båstad på ​Hotell Skansen så jag kände att köpa en helt vanlig enkel svart bikini på ​H&M. Jag hade inte svinstor lust till att prova men var tvungen att kolla överdelen så den sitter som den ska, hoppade trosorna. Tills de jag kom hem så hoppade jag i trosorna direkt... jag inser i samma ögonblick att jag köpt en mer eller mindre stringbikini?!?! ​WHAT?!!! så tjejer, bli inte chockade på söndag, hahahaha! Min superfasta röv kommer sitta som en smäck i dom ja, ​NOT!  Jag som tycker jag brukar ha ett ganska bra ögonmått, men tydligen inte denna gången...

Likes

Comments

Här är mina nya Nike's, väldigt sköna och väger ingenting! Perfekt för mig! Går inget vidare bra med mitt mission denna våren, haha! Höga skor alltså..

Likes

Comments

Måndag och det är dax för jobb! I förra veckan fick vi sista leveransen av BACK av detta släppet (tror jag) Det är bara så fint! Det var de randiga som kom samt väskan. Väskan hade jag mer än gärna haft och tryckt ner mina träningskläder i bla (!)

Likes

Comments

Rosa favoriter just nu, Acne gör bästa sweaters, beroende av tulpaner just nu, målar alltid naglarna med rosa/nude färg för tillfället. Molton brown doftar så gott!

Det är söndag, vi var som sagt hos Sandra & Pontus igår. Superhärlig kväll vilket resulterade i att vi sov över där till idag. Några glas vin slank ner och god mat självklart :) Vi har varit lite halvsega idag, jag försökte ändå mig på en löprunda och de kändes att man inte var svinpigg... Segt gick det men nu är det gjort. Förresten så har jag sinners tränningsvärk i ljumskarna efter ridningen igår, haha! De där ridmusklerna är långt bort kan jag säg! Nu ska vi bara softa av denna söndagskvällen... Bye bye! 

Likes

Comments

Nouw Magazine