VÄGEN TILL EVENTET & SPONSORER

Innehåller annonslänkar och samarbeten

Heej härliga ni!

Ska hon prata om eventet IGEN?! Hehe... Ja! Jag tänkte nämligen dela med mig av vägen dit, tacka mina sponsorer och bjussa på en hel del bilder! Hoppas ni gillar't! ♡

the first step...

Första steget i en process mot ett mål är ALLTID det jobbigaste. Var ska man börja? Jag tror jag ställde mig den frågan tusen gånger om. Det jag tillslut började med var att tänka på vilka eventuella inbjudna jag kunde mejla och även boka en lokal. Små, små steg i rätt riktning.

Ungefär såhär såg mina kalendrar ut under november. Notera att jag då också har en till kalender och cirka tre to-do-lists. Ideér och anteckningar all over helt enkelt ^^

Jag satt varje dag och grejade med detta. Mejlade, planerade ett upplägg, kikade på dekorationer och skrev inköpslistor.

Jag beställde en hel del från Partykungen men köpte även lite småsaker på Lagerhaus. Så som dessa chokladbitar och goodiebags.

Från partykungen beställde jag ett och annat! Riktigt bra hemsida!

Så kika in om du vill fynda dekorationer eller festartiklar till jul eller nyår! ★

strålande sponsorer

Magiska skrivi.se ville vara med och sponsra. Jag fick fina kort att skriva på och en rabattkod till alla! Den gäller fortfarande, så ange PWT-20 i kassan och fynda en julklapp till dig eller någon du känner. De är ett magiskt team med oerhört bra budskap :-)

Även superfruit.com ville vara med och sponsra med bars och en rabattkod på Kleen sortimentet! Supersnällt :-)

Även sinful är med och sponsrar men paketet har inte hunnit fram ännu. Planen är därför att posta produkterna till de som kom i lördags. Annars kommer jag sitta här med en hel låda sexleksaker... Inte varje dag man gör det...

Såhär blev goodiebagen till slut! Hade även lite småtester hemma som jag räddade upp påsen med eftersom sinful inte hann leverera sitt paket. Så det fick dimpa ner lite proteinpulver, smink och lotions!

Tusen tack igen fina ni för en magisk dag! Är så glad ♡

-> Läs och se en bildbomd från eventet! <-

Stor kram, Sara

Instagram: @sarakarlssonsse

Följ mig gärna på nouw här!

#bestofnouw #nouwinspo

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Verkligen så intressant att läsa! Tycker det är så modigt att göra sitt eget event helt från grunden, wow!
nouw.com/celinelundqvists
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Vad kul att du tycker det!! Tack finaste Celine!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
elinoreriksson
elinoreriksson,
Tänk att det finns så fina personer som dig! Du peppar något enormt mot att våga och att prova =) Alla borde ha en Sara i sitt liv<3 Jag måste bara fråga, var kommer den liggande kalendern ifrån? Så himla fin!
nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229