STORY: SYNKRONISERING & UNIVERSUM ✩

Ni som följer mig på Instagram vet nog vid det här laget om att jag älskar kristaller. Jag minns inte hur jag fick upp ögonen för dem men jag vet att jag hittade min allra första kristall mitt i New York City.

Jag ska berätta en historia som fått mig att tro ännu mer på attraktionslagen, synkronisering och universum:

Innan vi åkte till New York i vintras ville jag ta reda på om det fanns någon spirituell affär i stan. Bland ett par olika alternativ på google fanns ''Namaste bookshoop''. Jag skrev ner det på en to-do-list och ville under resan ta mig tid. Jag längtade efter dagen vi skulle gå just dit. Det blev dock inte av direkt och jag släppte tanken något, kanske skulle vi inte hitta den. Den låg rätt avlägset och skulle ''försvåra'' en dagsutflykt.

En dag traskade vi omkring, jag tror det var kring Greenwich Village. Jag kollade ner i marken, strosade omkring på gatorna för att sedan lyfta blicken åt precis rätt håll. Mitt framför ögonen på mig står det ''Namaste Bookshop''. Den dök upp från tomma intet. På andra sidan gatan, yes, där var den. ✩

Jag såg ett hav av kristaller och efter en stunds funderande kände jag hur jag drog mig till denna. Det är en rosenkvarts och stärker vår kärlek till både oss själva och andra. & tro mig, jag behövde verkligen ge kärlek åt mig själv vid denna tidpunkt. Jag hade precis tragglat med ett återfall av ätstörningar, var vilsen och hade extremt mycket ångest. Inte långt här efter träffade jag dessutom min nuvarande sambo. En stor del av mig tror att det ät tack vare denna.

detta får mig att tro på...

... att Universum och min inre guide synkade mig till detta. Jag har sett framför mig att det ska ske, jag har föreställt mig just den bookshopen. Sedan släppte jag tanken, omedvetet, för att överlåta det till Universum. Jag tror på att de stegen vi tog den dagen, de valen vi tog i varje korsning, skulle leda oss just dit.

Jag tror på synkronisering och rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag tror på guidning, att någon skyddar oss och ger oss det vi behöver. Jag tror på signs. Jag tror verkligen på att vi med rätt tankesätt kan attrahera och manifestera det vi vill åstadkomma, stort som smått.

Tror du på något eller har du varit med om något liknande, nästan magiskt?

Stor kram, Sara

Instagram: @sarakarlssonsse

Följ mig gärna på nouw här!

Gillar

Kommentarer

MinGylleneSparv
MinGylleneSparv,
Så otroligt fint. Ja jag håller med dig om tanken att med rätt tankesätt får man livet dit man vill. Man måste bara tro. Tro på det man vill och tro på sig själva. Då kan man skapa stordåd. Ha en fin dag. Kramar Lene
nouw.com/mingyllenesparv
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh ja men precis så är det!!! Tusen tack & detsamma! Stor kram ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
evelinarou
evelinarou,
Vad intressant! <3
nouw.com/evelinarou
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Taack finis!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Tror själv starkt på attraktionslagen och jobbar mycket med att manifestera fram mina egna mål och drömmar. Det är en tröst att känna att universum finns med en och hjälper och vägleder. Har själv börjat se en hel del tecken så vi får se vad resultatet blir av det - för tidigt för att säga än. Brukar gå omkring med just rosenkvarts i fickan. Gillade inlägget jätte mycket! ❤
nouw.com/enlitenbitavmig
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh men va härligt! Ja, det är verkligen en trygghet att veta att man är guidad och stöttad! Tusen tack fina du! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
tildablanksvard
tildablanksvard,
Det här var superintressant att läsa!
nouw.com/tildablanksvard
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åh men vad kul att du tycker det! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
ByAlma
ByAlma,
Super, duper intressant😘
nouw.com/byalma
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
TACK finis!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
linnronning
linnronning,
Åh, shit va intressant!!
nouw.com/linnronning
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Men taaack fina du! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
juliasollman
juliasollman,
Gud vad spännande & vilka fina bilder!😍 Jag har gått på mycket höstmarknader under den senaste tiden och har alltid dragits till dom stånden som säljer just kristaller och liknande, vet inte riktigt varför, men tror att även jag börjar fastna för det nu. Är sugen på att köpa antingen en rosenkvarts, citrin eller bergskristall.
nouw.com/juliasollman
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Åååh men så spännande! Finns nog en mening med det!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
artist
artist,
Kan rekommendera en andlig tidning som heter "nära" de har även en hemsida. www.tidningennara.se
nouw.com/artist
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så spännande😍 jättefin kristall ju! Håller med om att de är sååå fint! 😍❤️
nouw.com/tinafalkestad