MER JUL (KUL) ENERGI! ❥

Heej goding! ❥

December är äntligen här och som vi har väntat. Jag hoppas Du haft en fin start på julmånaden och ser fram emot att avsluta året på topp. Göra det Du älskar och omringa Dig med magiska människor. :-)

Imorse tassade jag ner till pappa, småpratade, gjorde en mumsig frukost och slog mig ner i sängen framför julkalendern. WOW, sjukt bra haha! Jag kollar på julkalendern varenda år och detta år har jag nu höga förväntningar. Kollade Du på julkalendern?

Efter ett par timmar i sängen traskade jag till gymmet. Väl på plats insåg jag att jag hade matchat skor, strumpor, tröja och flaska. Rosa & blått, snyggt snyggt ^^

Passet blev effektivt. Tränade ben, mage och avslutade med lite yoga och stretch. Det var skönt att träna idag. Jag var inte riktigt på god fot med huvudet och därför behövde jag släppa lös lite negativ energi. Glad att jag tog mig dit.

Jag slank även förbi ett par affärer, köpte ett nytt nagellack och en liten plånbok för kort (i guld!!).

På bilden till höger ser Du en sneak peak på mina nya vinterskor. Jag ska gå in dem för att se om de är bekväma. Jag tycker om utseendet, så håller tummarna.

Vill Du se fler av mina senaste inköp? :-)

KVÄLLENS PLANER:

Ja kvällens planer är skoj! Tjejerna kommer över och äter middag, fikar på julfika och julklappsspelet ska spelas! Är supertaggad. Det ska bli himla trevligt och väldigt väldigt mysigt. ❥

Vad har Du för planer?

Julkram, Sara

#nouwinspo #nouwbloggare

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Jag vill se fler av dina senaste inköp 😊
nouw.com/simonandersson
artibus
artibus,
Så mycket fint ❤️
nouw.com/artibus
Ida ,
Åh julklappsspelet är ju sååå kul 😁
onlyonewaytogo.blogg.se