Jag lever utan sociala medier

Hej på er!

I skrivande stund sitter jag inte bara på tåget mot Karlstad utan jag har även varit utan sociala medier i en vecka idag. Det vill säga att jag har tagit bort:

- Instagram

- Facebook

- Snapchat

- Twitter

- och Pinterest från mobilen.

Det är en sådan oerhörd befrielse ska jag säga.

Jag vill hålla mig kort i detta inlägg och inte gå in i en djup diskussion. Kortfattat har jag alltså valt bort tillgången till sociala medier då det inte gynnar mig i mitt liv. Jag mår dåligt av sociala medier och vill hitta tillbaka till världen vi levde i innan sociala medier anlände. Under hösten har jag inte mått bra och jag står inför tuffa saker just nu, vilket gör att jag behöver boosta mitt välmående så mycket jag bara kan. Livet har så mycket att ge oss i form av upplevelser och känslor, jag har märkt enorm skillnad runt omkring mig och inom mig denna vecka.

Bloggen kommer uppdateras då och då, jag kommer skriva två samarbeten till innan jag slutar jobba med influencer marketing. Därefter vill jag inte vara en del av denna värld längre, jag vill påverka i mitt framtida läraryrke och fram tills dess vill jag bara vara Sara. En 20-årig lärarstudent, bosatt i Uppsala.

Så innan vi säger hej då för nu, hur påverkar sociala medier Dig och Ditt liv? Ta dig gärna en liten funderare.

Ni är magiska, kram Sara

Gillar