Jag lever utan sociala medier

Hej på er!

I skrivande stund sitter jag inte bara på tåget mot Karlstad utan jag har även varit utan sociala medier i en vecka idag. Det vill säga att jag har tagit bort:

- Instagram

- Facebook

- Snapchat

- Twitter

- och Pinterest från mobilen.

Det är en sådan oerhörd befrielse ska jag säga.

Jag vill hålla mig kort i detta inlägg och inte gå in i en djup diskussion. Kortfattat har jag alltså valt bort tillgången till sociala medier då det inte gynnar mig i mitt liv. Jag mår dåligt av sociala medier och vill hitta tillbaka till världen vi levde i innan sociala medier anlände. Under hösten har jag inte mått bra och jag står inför tuffa saker just nu, vilket gör att jag behöver boosta mitt välmående så mycket jag bara kan. Livet har så mycket att ge oss i form av upplevelser och känslor, jag har märkt enorm skillnad runt omkring mig och inom mig denna vecka.

Bloggen kommer uppdateras då och då, jag kommer skriva två samarbeten till innan jag slutar jobba med influencer marketing. Därefter vill jag inte vara en del av denna värld längre, jag vill påverka i mitt framtida läraryrke och fram tills dess vill jag bara vara Sara. En 20-årig lärarstudent, bosatt i Uppsala.

Så innan vi säger hej då för nu, hur påverkar sociala medier Dig och Ditt liv? Ta dig gärna en liten funderare.

Ni är magiska, kram Sara

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Supportrar och förstår helt ditt beslut, har varit utan Instagram och alla andra sociala medier sedan april förra året men skaffade snapchat och Facebook igen endast för att ha kontakt med närmsta. Det har gjort stor förändring <3
nouw.com/feliciaidachristina
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Så stort att ta bort allt när du insåg att det inte funkade längre!! Själv har jag inte känt av just stressen med sociala medier mer än när jag får notiser så dom har varit avstängda i ett år nu. Enda notiserna jag får är från sms!!
nouw.com/mayamolanderz
artist
artist,
Bra att du gör det som du själv mår bäst av. Fler borde minska användandet av sociala medier.
nouw.com/artist
matildakz
matildakz,
Så himla bra och viktigt att du prioterar och gör det som du mår bra av! <3
nouw.com/matildakz
Lillymihlte
Lillymihlte,
Som du inspirerar, tack för denna funderaren! <3 All kärlek vännen!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åh så sjukt inspirerande ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym