FRÅGESTUND PÅ TÅGET

Hej lördag och hej godingar!

I skrivande stund sitter jag på tåget på väg hem. Ska bli skönt att träffa vänner och familj en sväng innan vi styr bilen mot Sälen. När tåget rullar in i Motala är det direkt dags för julklappsspel och därefter en träff med Elli. Är supertaggad =)

När jag ändå har en resa framför mig tänkte jag svara på lite frågor jag bad er ställa till mig på Instagram. Jag sparar några till en annan gång och tar bara några nu! Så vi kör!

Var är du från egentligen?

Jag är från Motala. En ganska liten stad i Östergötland med mycket vatten men lite att göra ^^

Bästa med 2019?

Min flytt till Uppsala, att jag träffat Richard och hållit mig borta från min bulimi. Gjorde ett commitment med mig själv vid nyår att inte kräkas på hela året och det har jag hållit OCH även ska

Lästips! Saker jag är stolt över 2019!

Vad ser du fram emot mest nästa år?

Jag ser fram emot att landa! Detta år har varit en process men nu när bostad, flytt, utbildning, blogg och allt är på plats är det bara att leva ''som vanligt'', vilket är väldigt skönt. Ser fram emot att skapa mitt liv som jag vill ha det, förstår ni hur jag menar?

Hur mår du?

Jag mår okej. Idag mår jag bra, är taggad och glad men överlag mår jag som sagt helt ok. Anledningen till att jag mått mycket dåligt är för min mormor blivit svårt sjuk i cancer och inte har mycket tid kvar. Det är tufft för oss alla. Även att jag, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, inte vet var jag har mig själv och skulle behöva få hjälp med mitt mående i grunden.

Lästips! Life Update - vet inte vem jag är.

Vi ses imorgon hoppas jag?

Och ja såklart Jossan, det gör vi!!!! (Vi har inte träffats på snart ETT ÅR..)

Ställ gärna frågor här också om det är något ni klurar på eller undrar över!! =)

Stor kram, Sara

Instagram: @sarakarlssonsse

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Beklagar att din mormor är sjuk. 😢
Om du behöver stöd kan det vara bra att prata med en Diakon. De finns i Kyrkan och har tystnadsplikt. De för inga journaler och ställer inga diagnoser. De bara lyssnar och kommer med goda råd. Kramar till dig.💓
nouw.com/artist
linndossing
linndossing,
Tusen kramar till er och dig! ❤️
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229