ETT LÅNGT ÄRLIGT INLÄGG.

Hej mina finaste. ♡

Det skulle vara guld om Ni ville läsa detta! ♡

Kanske är det bara jag som tänker på detta men jag tror inte det är på det viset. Jag tror Ni märker skillnaden från oktober och november. Från att ha publicerat två inlägg per dag, lagt ut mängder med instastories och fått bloggen att blomstra. Till att bloggen står tom då och då, instagram knappt uppdateras och bloggen sakta tappar glöd.

NÄR BLOGGEN STRÅLADE SOM MEST...

...strålade inte alltid jag som mest. När jag drog ner på att arbeta på mitt vanliga jobb var jag sjukt PEPPAD på att ägna tid åt bloggen. Jag:

- åkte på möten

- bloggade hela tiden

- gick upp innan sju och spenderade åtta timmar framför datorn

- jag fotade, filmade och redigerade dagarna i ända

men det fanns liksom en baksida.

Ja. Bloggen blev mitt allt, för ja jag älskade det (älskar!) men det fanns saker som tyngde ner mig. Jag slutade umgås med folk, hade mitt hem som en arbetsplats men utan att egentligen tjäna speciellt mycket pengar. Jag tränade inte, rörde mig inte mycket och kollade statistiken dag ut och dag in.

Till slut kände jag att jag inte kunde slappna av helt i mitt eget hem. Inombords kände jag att jag ville något mer, eller något annat.

gråt, nedstämdhet och stress.

Det är nu när jag blickar tillbaka som jag kan se att allt inte var guld och gröna skogar. Jag ringde UMO en dag och pratade med en psykolog som skulle höra av sig för att boka en tid åt mig. Jag hade suttit och gråtit under morgonen. Dock är jag som jag är, när jag väl mådde bra igen sket jag i tiden och gick aldrig för att samtala med någon.

Jag hade fruktansvärda problem med magen och märkte att jag hade ont i kroppen och huvudet. Jag var stressad och satt ner alldeles för mycket.

detta är inte en snyfthistoria. 

Nej, jag vill inte att det ska låta som en snyfthistoria utan jag vill bara lätta på hjärtat och berätta om vändningen som blivit.

Jag är en periodmänniska som brinner för något, tröttnar på något och svänger som en slalomåkare i OS. När jag fick mitt jobb som vikarie öppnades en annan del av mig. Jag har plötsligt kunna använda en inre kraft hos mig själv, får magisk energi varje dag och har funnit lite av en balans i livet.

Eller balans och balans, jag har i alla fall rutiner. Jag försöker njuta av tillvaron och inte göra det som stressar mig.

glöden kommer snart spraka. 

Snart kommer glöden på bloggen spraka igen. Jag behöver bara landa i tankar, jobba, träna ibland, blogga om det jag vill blogga om och tänka på hur underbara Ni är (trots att jag inte hänger här 24/7 längre).

Just nu vill jag hitta ro, njuta av julen och försöka att inte sätta press på mig själv. För jag kan inte ägna den tiden åt bloggen nu som jag kunde förut och mycket handlar inte om bloggen i sig. Det handlar om synen på mig själv.

Om hur jag behöver vara bara Sara. Bara vara Sara. Låta Sara vara.

Ni fattar grejen, jag behöver tillåta mig själv att bara vara lite. Det ska alltid vara så all in eller ingenting med mig och det tar på krafterna ♡

Men: Jag är glad och mår fint! Jag vill bara att Ni ska veta hur det ligger till och varför! Jag trivs i tillvaron och älskar mitt jobb. Verkligen ♡

Jag älskar Er mest, kram Sara.

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Fint skrivet 😊
nouw.com/simonandersson
janielindahl
janielindahl,
Ärligt och fint inlägg, tycker absolut att du ska skriva när du har ork, lust och känner dig inspirerad 💕 Älskar din blogg, och att du är DU fina Sara ❤️
nouw.com/janielindahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Underbaring, ta den tid du behöver, finn ro i kroppen och Njut utav stunderna! 💕 Vi går ingenstans, vi stannar här och finns alltid här och tycker det är roligt när du kikar in. 💖 Du får aldrig känna någon press vännen, det ska som du säger vara roligt! Massa kärlek till dig fantastiska Sara! 💓
nouw.com/lillymihlte