2020 - ÖPPNA ÖGONEN!

Hej fina ni!

Slank in på min bloggmejl och det första jag möttes av imorse var en dickpick. Jag tycker detta säger en del om den värld vi befinner oss i just nu. Under denna paus har jag hunnit reflektera och känt in var jag står, var jag vill och vad som är viktigt för mig i livet.

Jag kom fram till:

- Kärlek

- Glädje

- En god hälsa

- En god ekonomi

På något vis tycker jag världen vi lever i idag är skrämmande. Vi blickar ner i våra telefoner flera timmar per dag, jämför oss, triggar, blir triggade, psykisk ohälsa ökar, vi rör oss mindre, ätstörningar blir allt vanligare, en Chanel-väska är viktigare än en resa med en nära vän.

Var är vi på väg?

Detta år har jag valt glädje. Jag vill leva mitt liv i harmoni. Bloggen ska vara rolig, inte stressig. Träning ska vara för mitt välmående och en stark kropp, inte bikinibilder på Instagram. Jag vill jobba med något som bidrar till förändringar, inte det som drar in mest pengar och folk pratar mest om.

Däremot är min acceptans till flykten in i sociala medier, vilsenhet och att pröva på nya saker enormt stor. Jag tror att vi hittar oss själva, vår sanning och de vi är genom att pröva oss fram. Genom att justera, göra om, göra rätt, sluta, börja. Det är så vi utvecklas. Det är så vi en dag står där med kärlek, glädje, ett roligt jobb och ett liv vi uppskattar.

mina sociala medier 2020

Helt ärligt är jag kluven hur mitt upplägg kommer se ut. Just nu är planen att enbart uppdatera när jag verkligen har något att skriva. Hellre tre inlägg av kvalitet än åtta halvdana i veckan.

Jag har mycket mål, ambitioner och tankar men även ett skört inre att ta hand om. 2019 var turbulent och under början på 2020 väntar en bortgång av någon som står mig så, så nära. Detta får mig mer än något annat att se livet som MER än det vi pysslar med idag.

År 2020 vill jag skapa en kombination av glädje, harmoni, spiritualitet och sociala medier. Jag vill inte att något ska ta stryk. Jag vill ha kul, jag vill må bra. Jag vill ta vara på livets äventyr och skratta. Det är mina största mål år 2020.

närmsta tiden framöver

Jag går in i tentaperiod fram till 16/1 nu och detta innebär självklart fokus på plugg. Jag uppdaterar när något spännande händer, när jag vill säga något eller när jag får en idéspruta.

Hoppas ni tycker detta låter bra! Helt ärligt tror jag innehållet på bloggen kommer bli bättre genom att jag har med mig ordet glädje i ryggsäcken. =)

Hur går DINA tankar inför 2020?

Stor kram, Sara

Instagram: @sarakarlssonsse

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Du är så himla klok och bra, helt rätt tänk! Fokusera på dig själv och ditt välmående <3 Kram
nouw.com/linndossing
simoneeriksson
simoneeriksson,
Så otroligt bra inlägg!
nouw.com/simoneeriksson
fridachristinas
fridachristinas,
Så inspirerande att läsa, riktigt klokt inlägg 💫
nouw.com/fridachristinas
linneahedberg
linneahedberg,
Blir så glad av att läsa sånt här, du är så klok finaste du! Både jag och sambon har pratat extremt mycket om just mobilen och sociala medier hur mycket tid det tar från att istället göra något tillsammans. Jag hoppas fler får upp ögonen för vilket problem det faktiskt är så vi snart kan se en förändring. Stor kram till dig <3
nouw.com/linneahedberg
happyM
happyM,
Åh så himla rätt tänk!!!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jag tycker verkligen dagens värld är skrämmande. Tro fan att psykisk ohälsa ökar när vi lever helt fel. Hur levde vi förr, innan den psykiska ohälsan började bre ut sig? Jo spenderade mycket tid utomhus och var sociala.
Vad gör vi idag? Jobbar inomhus, spenderar fikarasten stirrandes i mobilen, åker för att gymma inomhus för att sedan spendera resten av tiden framför mobilen.
Hela samhället verkar bli mer och mer byggt på att vi inte ska ha någon mänsklig kontakt. Allt ska skötas via nätet och t.o.m matvarorna ska scannas.

Jag fattar inte hur folk kan missa det uppenbara. Det funkade bättre förr så låt oss ta tillbaka till det som var bra då.
nouw.com/jossustravelpics
Tessjohans
Tessjohans,
Så kloka och fina tankar! Stor kram på dig Sara ❤️
nouw.com/tessjohans
charlottahagg
charlottahagg,
Det låter som jättebra mål och prioriteringar 2020 😊
nouw.com/charlottahagg
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så klokt av dig Sara! Och lycka till under tenta-p nu❤️❤️❤️
nouw.com/tildablanksvard
Lillymihlte
Lillymihlte,
Bästa du, vad du är bra! Klokare männsika får man minsann leta efter! Så glad att jag har funnit dig i livet gumman, hoppas vi ses snart igen! <3 All kärlek!!
nouw.com/lillymihlte