Ledsen?

Hallådäär! Tänkte göra ett inlägg om vad jag brukar göra då jag är ledsen/deppad. Alla människor känner sig ibland väldigt deppade eller ledsna, det är helt naturligt och mänskligt. Detta kan bero på trötthet,stress, konflikter, tråkigt väder, självförtroende osv. Men jag brukar göra vissa saker som gör mig på bättre humör och på helt andra tankar!!
Jag brukar...
1. Ringa Joel, det finns inte en endaste gång han inte har lyckats att göra mig så otroligt glad, pure gold.

2. Fara och gymma, träna så hårt jag kan och efteråt så känns det 100 gånger bättre.

3. Fara på promenad, bara några kilometer för att få rensa tankarna... lyssnar på musik och bara få gå och gå.

4. Prata med en kompis/ flera kompisar, funkar alltid!

5. Baka något gott och sedan kollar film! så länge man bakar så tänker man inte så mycket på att man är ledsen och deppad, och då man kollar film så är man fullt upp att kolla på filmen.

6. Sova, det låter jätte tråkigt men de hjälper, man kanske vaknar piggare och känner att kanske allt inte är så skit ändå? för trötthet ställer till med mycket problem.

7. Duscha, sminka mig massor och gör mig fin, bara för skoj skull(!) Kanske tar några selfies och spelar in videos och låtsas att man har en youtube kanal, haha just for fun.

8. Kolla Youtube videos, finns så mycket roligt och intressant att se på!

9. Prata med mamma eller pappa, syskon eller gosa med min hund.

10. Sätta på en riktig feelis låt och bara lyssna och tänka att jag är med i en musikvideo.

Där var några saker jag brukar göra då jag faktiskt är jätte ledsen eller deppad... dock så är jag inte det så ofta så det är ju bra(!!) är nästan alltid glad, för enligt mig så tycker jag att det tar så otroligt med mycket energi att vara ledsen och deppad. Man blir så trött och hängig, tappar motivation osv.Gillar

Kommentarer