Har jag ramlat i en lejongrop? tja...

Måste bara göra ett inlägg om några rykten som har gått/går om mig gällande min röst, hahaha.(ni som inte fattar vad jag pratar om, skrolla ner en bit och läs inlägget som heter " varför är jag hes?")Tänker inte skriva om de elaka ryktena och kommentarerna, men de roliga bjuder jag gärna på!

Ett roligt rykte är…

då en kille kom fram till mig på min praktikplats (ett lågstadium) och han frågade mig:

- " Sara, hur var det i lejongropen? Var du rädd? "

HAHAHAH först trodde jag att det var något slags prank eller skoj på gång, men förstod sen att han var seriös för han såg så seriös ut, och jag svarade:

- "Vad menar du nu? Jag har inte varit i någon lejongrop?"

Så tittade han på mig och sade:

-” Men det ryktas här i skolan att du har ramlat i lejongrop och du har skrikit så mycket för att du inte kom upp, och det är därför du är hes?...

Jag lovar er, jag skratta så mycket så jag tänkte faktiskt börja storgråta, hur sjuk fantasi har inte barn(!?)

Tro mig, skulle inte klara mig i en lejonbur ens 10 sekunder, och absolut inte ifall jag inte skulle slippa upp? jag visste inte att det fanns lejongropar i Finland? förutom Cirkus och zoo? (Högholmen)

Haha i alla fall så skrattade jag en hel del för det där tyckte jag att var roligt.

Ett till roligt rykte är…

någon intressant filur hade hittat på att jag hade varit med i knivslagsmål på en ungdomsdans och blivit knivhuggen i halsen och att det är därför jag är hes och har ett ärr på halsen? Man bara snälla, kom på något bättre? För det första jag skulle aldrig i hela mitt liv vara med på något slags knivfight, aldrig aldrig aldrig. För det andra varenda ungdomsdans har många vakter och även polis som checkar läget så det skulle inte finnas någon möjlighet för en sån fight? För det tredje ”om” jag skulle ha blivit knivhuggen så skulle ambulans och polis bli inblandad och det skulle bli en jättestor nyhet osv. Men det var ju aldrig det?

Ett till roligt rykte är…

Att någon har hittat på att jag har blivit strypt och det är därför jag är hes… Nej, jag har aldrig blivit strypt, och om man blir strypt kanske man blir hes så  länge man stryps, men inte blir man det efteråt?

Ett till roligt rykte är…

Att någon har hittat på att jag har varit ute för länge på vintern i kylan och det är därför jag är hes… nejnejnej, och åter nej.

Ett till rykte inte så roligt, men ganska logiskt.

Att någon har spridit ett rykte om att jag har cancer i halsen och det är därför jag har ett ärr på halsen och är hes. Nej, jag har inte cancer. Nu vet du!

Jag förstår mig inte på vissa… Hur ologiskt och dumt låter inte dessa rykten? Believe me, det finns ännu mera men orkar ej skriva ut alla. Men hur dumt låter inte detta? Vad tänker folk på då de startar ett falskt rykte? Och undrar nog mest hur tänker de som TROR på ryktet? Tänker ni alls igenom ifall ryktet ens är logiskt? Tänk före innan ni tror på vad eran kompis eller någon person som säger åt er, tänk tre gånger före i huvudet om det är sant. Och snälla du, fråga mig eller personen som det handlar om ifall det är sant, istället för att tro på första bästa du hör. Jag bits inte.

Gillar

Kommentarer