6 saker jag stör mig på 6 saker jag älskar.

6 saker jag stör mig på...

Då man tar av sig skorna och sockorna glider med...

Då man söker efter en sak och inte hittar den saken, och sedan ger man upp för man orkar inte söka något mera. Men sedan så hittar man den några dagar efter då man inte behöver den... typiskt!

Då man håller i telefonen och lägger undan den bara för några sekunder för att göra något annat... och sen då man ska ha den så minns man inte vart man har satt den, ock så måste man börja söka...

Personer som bara är negativa och ser allt som skit, klagar och dömer allt. pls stop.

Då något drickbart är slut och man knappt får ett halvt glas och man ba noo hahaaa.

Då nätet är skit trögt och en snap bara rullar och rullar för att skickas... samma med dålig anslutning då man ska ringa någon...
6 Saker jag älskar...

Godnatt och morgon sms av Joel, bästa som finns. Man vet att man är den sista han tänker på och den första då han vaknar!

Då solen lyser in genom fönstret på morgonen, blir så otroligt tagga för en ny dag och nya möjligheter. Tänk vad vädret kan påverka ens humör(!?).

Då någon vän, bekant eller en helt random person ger en komplimanger, och man bara spricker av lycka(!!).

Då man kommer hem och ser att föräldrarna har handlat och hela kylskåpet är fullt med ny och färsk mat, den känslan är obeskrivlig xddd.

Att gymma.

Då man kommer hem och bara får slänga bort den obekväma bhn och sätta på sig en stor skön sticka tröja eller munkjacka. Och får dra av sig bältet och får puta ut magen som det ska! Best feeling ever i promise!
  • Random

Gillar

Kommentarer