Kluven

Noelles första födelsedag närmar sig och jag tycker att första födelsedagen är jätte viktig. Jag kommer självklart tycka alla hennes födelsedagar är viktiga men första är lite speciellt

hon kanske inte förstår de än men för oss är det en stor grej, hon kommer säkert vilja veta sen och vilja se kort på sina första, andra och tredje födelsedag.

Hur ska vi fira denna stora viktiga dag? Stor eller litet kalas? Många tankar i mitt huvud just nu. Stort vill jag ha helst men tyvärr så tror jag inte några av gästerna åker upp till Gävle 2 gånger under samma månad. Det är nämligen ett bröllop planerad samma månad och några av gäster tror jag inte dom kommer kunna delta på hennes födelsedag kalas. Men ska fråga först innan vi drar slutsatsen att dom inte kommer.

Jag kommer även att lägga ut lite blandat av vad vi önskar henne i ett annat inlägg

Nu ska jag krypa under täcket och mysa men min tös innan hon vaknar

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa Chica,
Tävling på bloggen där du kan vinna valfritt smink från IMSO.COM 😃 (finns även 20% rabattkod på imso.com)
Tipsar även om en Chanel look alike väska för 215kr - Originalet kostar ca 40.000 kr så är ett riktigt bra Lyx vs Budget tips!
www.rosachica.se/category/shoppingtips
FrökenT
FrökenT,
Vi hade ett rätt så stort 1-årskalas men i år hade vi bara familjen. Ska ha ett mindre barnkalas med vännerna senare denna månad.
nouw.com/frökent