Började dagen med ett pass på gymmet. Var ett sjukt roligt och jobbigt pass där vi bl.a. stod på händer, skulle verkligen vilja bli bättre på det, men då måste jag bli starkare! Sedan har jag städat, tvättat och pluggat. Fyfan vad jag älskar lugna lördagar. Ikväll blir det mellomys!

Asså ta mig tillbaka känner jag bara!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jahapp, här är uppdateringen inte på topp kan man ju säga! Är bara less på denna vinter! Snöar typ varje dag, ibland är det -25 och nästa dag är det -2. Känner bara att jag bor på fel ställe. Igår var det iallafall vinprovning med jobbet. Var bara rödvin, jag som aldrig dricker rödvin. Men det var en väldigt trevlig kväll iallafall!

Likes

Comments

Fyfan vad less jag är på detta väder. Snö, regn och sen börjar det om igen. På jobbet märks det att det har varit black friday och det närmar sig jul! Förra helgen var jag ledig och den spenderades i Byske och med bio. Solsidanfilmen var så bra! Är även ledig denna helg och det är så skönt kan jag lova!

Likes

Comments

Här ekar det som vanligt! Sedan sist har jag iallafall börjat på nya jobbet. Trivs väldigt bra och det är så skönt att jobba i stan! Annars har det inte hänt så mycket intressant vad jag kan komma på! Snart är det jul och jag måste börja köpa julklappar nu!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, hoppsan vad hände med bloggen? Sommaren är alltså redan över och den gick alldeles för snabbt! Hade semester 4 veckor för första gången i mitt liv, dock var vädret inte det bästa, men det har det inte varit på hela sommaren! Bokade iallafall en sista minuten till Mallorca och det ångrar jag inte! Nu har jag två veckor kvar på jobbet sen blir det nytt jobb och nya möjligheter! Är sjukt taggad! Hoppas ni mår bra och haft en bra sommar!

Likes

Comments

Nästan en vecka sedan jag kom hem från gran canaria! Fy vad en vecka i solen kan gå snabbt... Sol, bad, shopping, god mat och fest bestod resan av. Hade kring 25 grader och sol varje dag, hur skönt som helst! Vill bara tillbaka nuuuuu!

Likes

Comments

En dag kvar innan vi åker. Jobbar 13-19 sen semester 1 vecka, kunde inte passa bättre!

Likes

Comments

Så skönt med en ledig helg alltså! Lite födelsedagsfirande blev det och fotbollstittande!

Likes

Comments

19 dagar kvar tills jag får ligga i en solstol och bada i havet! Helgen har bestått av personalfest och födelsedagsfirande! På personalfesten åt vi först på bryggargatan och sen såg vi show i balderhallen. Igår firade vi mig och Josse som fyllt år. Jag fick en väska och en jättefin blombukett! Har även jobbat hela helgen! Imorgon är jag ledig då blir det lite träning!

Likes

Comments

Likes

Comments