Nytt år hörrni, tänker inte dra något speach om 2016 eller några förväntningar på 2017. Mitt år var bra!! Räcker så. Detta år blev de ingen film, förlåt! Tänker vara ärligt började med att jag var lat, sen fick jag för mig att börja och då var de rätt sent, sen strula tekniken. Så nej tyvärr de blev inget sånt i år. Lite tråkigt eftersom jag varit superdålig på att blogga också. Men tänker såhär nu fick ni lite bilder på mitt "jullov" sen kommer jag blogga snart ang Amsterdam, för idag är de en vecka till avgång. En vecka till Drake? Jag dör!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hemmastadd från min Umeå-visit. I onsdags när jag landade hos Rebecca så handlade vi och styrde ihop tacos. Bästa bästa! Sen tog vi en prommis och köpte godis. Alltså Umeå? Hur fint är inte de? Hemma hos Rebecca igen låg vi i soffan och plöjde igen ett gäng par avsnitt av både Gåsmamman och Skam. Svar ja, nu är jag officiellt en av dom. Torsdag gick vi runt och försökte hitta något i julklappsväg but it was hard. Hann även med ett Ikea besök innan jag satt på bussen hem till P-town. Kort men mysigt besök!

Likes

Comments


Snedtak? Hello it's me. Kanske rätt svårt att inreda med, men om man får till de och inreder på rätt sätt kan de bli sinnessjukt snyggt! Lätt något jag skulle vilja ha i en lägenhet, eventuellt i ett hus? Dock är de väl lite önsketänkande i drömmen om att få bygga sitt drömhus en dag.

Likes

Comments


Onsdag och snart är veckan över. Gårdagen spenderade jag mestadels sovandes eftersom jag jobbat natt. Men hann även plöja första säsongen av Gåsmamman innan jag åkte på massage. Hur skönt? Bästa vardagslyxet! Direkt efter åkte för jag att träna småtjejerna en timma. Resterande tid av kvällen spendera jag med Julia, vi bakade och kikade på årets upplaga av Victoria Secret Show.

Idag har jag jobbat och nu sitter jag på bussen påväg till Umeå och Rebecca. Ska bli kul att få se hur hon bor, har endast sett de på FaceTime. Så de blir mysigt! Ha de bra guys!

Likes

Comments

Lilla julafton i lördags med mina brudar. Alltid ett nöje att umgås med dessa. Pepparkakor och glögg, mestadels vin dock. Förfest i form av något slags julfirande. Julklappsleken, lyssnade på julmusik och klä min fina nya julgran gav mig faktiskt lite julfeeling. Känns dock som att julen är över nu? Vet inte riktigt hur det gick till.

Likes

Comments

Idag fyller min bästis och partner in crime år. Längtar sönder efter att få krama om dig och åka på missions. Vet inte vad det är med dig men jag tappar förståndet i din närvaro, så svar ja allt jag har ångest över varje söndag är ditt fel<33 Ha de bäst idag så ses vi ihelgen! Love love u

Likes

Comments

Starboy har släppts i Fredags och tycker de är rätt okej. Hans storhetstid är förmodligen redan förbi. Tycker hans låtar är rätt mainstream these days, men still good. Mina favoriter är just nu Rockin', Sidewalks, Attention eller Secrets. Hans album hittar ni här!

  • Musik

Likes

Comments

Har typ haft världens sämsta och bästa dag, tänker inte gå in på de mer invecklat än så, that's all u get. Med sömn på cirkus två timmar sprang jag på jobbet. Efter jobbet åkte jag med systrarna Rosengren till Luleå för att gå på Saxarna. Fick mitt hår tvättat, fönat och styleat av bästa Emma som nu är färdig frisör, me mucho proudo!! Grattis grattis igen! Köpte även någon produkt och fick hem en goodiebag. Middag med Ida och Emma sen roadtrip hem. Nu ska jag dö i soffan.

Likes

Comments

Längesen sist. Överlevt en jobbarhelg och nu ligger jag i soffan och dör. Fredag började mina första julpyntning i lägga, dock inte klar än men granen är uppe, visserligen opyntad men de blir nästa helg. Efter jobbet åkte jag till Emma för att se idol. Men vi hamnade på spelkväll, sen kurragömma med dunk? Hur kul? Lördag vankades de jobb fram till 19, sen party och förfest på Carlings. Jättetrevligt! Bra kväll! Idag har jobbat till 19, sen glöggade vi och bokade Amsterdam. Så kul!! Fkn bra helg alltså!

Likes

Comments