Header

Vardag, Kärlek

Ville bara ägna detta inlägget åt en riktigt go vän till mig..

Hon flyttar hem till Norrland idag.. Kommer sakna dig alldeles för mycket Hanna. Men hoppas att du får det bäst och så ses vi snart igen ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag
Halloj! Hur är läget med er?


Igår hade vi fårklippning på eftermiddagen. Jag fick ett får som aldrig hade blivit klippt förr. Den var lite rädd och tyckte det var obehagligt så vi fick sätta den i en sådan klippstol Det ser faktiskt hemskt ut, men hon lugnade ner sig väldigt mycket och det blev mycket lättare att klippa. Dessutom om hon står still så är risken mycket mindre att man klipper av henne hud.. Vilket vi råkade göra när hon flängde runt som en galning.. Men inget farligt.

Jag fick senare klippa baggen, han var riktigt kunglig för han va as go och snäll 👼


På kvällen sen tog jag in Werner och Angel som vilade igår, mockade och fixade höpåsar. Va sen med lite kompisar på kvällen och bara tog de lugnt. Va rätt trött så somnade tidigt.


Till en annan sak, i förrigår kväll hände en av de otäckaste sakerna jag någonsin varit med om.. Så snälla, ta hand om era nära och kära.. Allting kan ändras inom loppet av bara några minuter. Tänk på de...

Likes

Comments

Hästar, Vardag

Det blev lite ändrade planer i morse. Skulle egentligen ridit skolhäst som vanligt, men Vanessa skulle ha sin egna och då passade jag också på att fråga om jag fick rida Angel på lektion.

Vi är 8 stycken i vår grupp, så Angel som behöver ridas fram i några varv av alla gångarter för att hon ska få kommma igång och inte ska bli för stark eller stark alls, blev både lite stressad och stark. Eftersom det är svårt att både trava och galoppera fram när alla andra skrittar.😉 Men jobbade igenom det och i slutet gick hon lugnt och fint. Vi red på trekvartslinjen, flytta för ytterskänkel, rakställ, volt, ut och rakställ och flytta för innerskänkel. Här var hon ganska spänd, stark och lite osamarbetsvillig. Men efter några gånger lugnade hon ner sig och lyssnade bättre.

I galoppen senare så red vi in i trav på medelinjen flyttade för innerskänkeln ut mot spåret och fattade galopp och red två volter, sedan ut på spåret igen. Här var hon också spänd och stark men i slutet riktigt fin. Så det kändes ändå helt okej! Att träna på tills nästa gång är att hon inte får förböja sig i galoppen. Vilket hon gärna gör så hon kan putta ut bogen och bli stark. Åtgärd är att ställa utåt, men inte för mycket. Så måste hitta mellantinget.👼

Har nu en liten håla så ska gå och mocka och fixa höpåsar nu. Sen börjar jag igen med Djuren i naturbruket kl 15.👏


Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!😊 Tänkte att starta dagen med detta citatet skulle vara vettigt, eftersom de ligger så mycket sanning i det.

Vilket tråkigt jäkla väder de är idag.. Märks verkligen att de är höst🙃🙄 Börjar dagen idag 07:30 med ridning. Sen rullar dagen på till 16:30.

Blev ingen träning igår tyvärr. Så jag umgicks med lite folk och sen lite plugg.
Tar in Angel efter vi slutat, äter och rider. Står dressyr på schemat! Sen om jag hinner så tränar jag annars måste jag plugga till prov som är på torsdag😬

Likes

Comments

Vardag, Hästar

Hmm, måndag idag ja. Här är ingen snö på Bollerup, men kallt som attan ändå.

Ja juste! Jag stod och velade hela våren om vad jag skulle göra med min skolgång. När Tilda flyttade hem ändrades allt på Flyinge och efter många om och men gjorde jag ett skolbyte. Går nu på Bollerup och trivs riktigt bra! Mer om de kan vi ta en annan gång ;)

Angel är ''fri'' från sin igångsättning efter senskadan hon drog upp igen i våras. Så hon rids ungefär som vanligt igen och såklart är hon med mig här på Bollerup! Idag ska hon få vila eftersom hon gått i helgen. Ska förmodligen iväg på träning ikväll, annars går jag till gymmet här.

Livet rullar på, hur är de med er annars?

Bild från i våras när Angel hoppade som en gud ute på gräsbanan i Flyinge!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Vilken otrolig resa det har varit sedan jag loggade in här senast. Många som kommenterat och frågat varför jag slutade.. Jag mådde väldigt dåligt och hade för de första inte energi till att blogga och inte heller något vettigt att skriva. Men jag saknar skrivandet och allt med bloggen. Jag tror inte den kommer vara som innan, men jag vill ge den ett försök igen och hoppas att den blir ännu bättre.

Många vänner som önskat att jag ska börja blogga igen. Förr har jag ju varit väldigt öppen, men blivit lite mer försiktig de senaste 10 månaderna. Tänker att bloggen kommer användas för att växla tankar, mitt liv på skolan och hästarna. Kommer ändra header, innehåll osv med tiden. Sen får vi helt enkelt se hur ofta jag loggar in här.

Snart så är jag igång igen!

Likes

Comments

Deepshit, Vardag
Först och främst vill jag börja detta inlägget med att jag är totalt förvirrad. Eller, livet är helt vrickat. Bitarna som suttit på plats har fallit ihop och livet har tagit sig en vändning. Vet varken in eller ut. Pest eller kolera.

''Va inte lätt kanske aldrig va vi
Tog mitt steg, var tvungen att gå vidare
Kalla mig feg men fortfarande krigare
Men utan kärlek finner ingenting
Därför känns allt förjävligt när jag ser mig omkring
En blick på telefon kan inte se ditt namn''

Kan relatera till denna låten så skarpt. Dessa meningarna svider så i hjärtat, för hur sanna är dem inte? Utan kärlek finner man ingenting. Utan någon man bryr sig om är ens trygghet ingen trygghet längre. Det är så lätt att hamna tillbaka i luckor som illamående, ångest, och tårar. Jag tror jag är där nu. Fast jag vågar egentligen inte yttra mig. Jag har fullständig panik här inne. Panik över nuet. Panik över framtiden. Panik över mig och mitt liv.

Försöker ändra mitt liv, jag måste bort härifrån, det är inte sunt. Samma gamla snack & samtalsämnen går runt. Livrädd för att förstöra, de som jag byggt upp, men lika livrädd då, jag insett att vändningen valde sin egen väg. Men frågorna jag ställer säger mer om mig, min osäkerhet. Du kan kalla den ångest, eller vad du vill. Det ända jag vet är min kropp, jag ser, den skakar, och min fullständiga panik den är kvar ännu. Lever på hoppet om att allt detta ska ta slut. Smärtan ska sluta och tårarna försvinna - låta mig fortsätta inbillas i hoppet om en bättre framtid.
Likes

Comments

Hästar

Igår var jag på Flyinge och lämnade alla mina grejer. Åkte sedan förbi Ystad och köpte vinterskor. Kommer bild senare😍

Sen åkte jag vidare till stallet och red Curre en stund tillsammans med Line & P ute i snön. Senare ville vi mysa till det så vi köpte ingredienser till toblerone glass, käkade pizza & kollade på Hitta nemo, haha. I morse begav vi oss till stallet och red ut. Både Curre och Angel reds ut. Inga måsten, bara lite mys! Därav dålig update, sorry!

Nu på kvällen har jag hälsat på Moa och hjälpt henne lite i stallet. Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik. Tänkte jag skulle blogga lite deep, är så sugen på det. Kika in senare..!

Likes

Comments

Mat

Varit ute & käkat mat med Alicia. Pizza, hmm.. Ibland får man vara lite onyttig!

Nu sitter vi bara och snackar om allt mellan himmel och jord. Försöker komma ikapp med allt vi missat.
Vänner är livet.


(Hon ville själv bli övermålad haha)

Likes

Comments