Nu är det inte långt kvar, åker om bara några timmar! Har ställt klockan på 01.46 för att då gå upp och fixa iordning det sista innan vi åker hemifrån. Vi hata planerat att åka runt 02.30, det är samling på flygplatsen 04.25. Så nervös men ändå sjukt taggad! Ikväll blir det lägga sig tidigt..

Nästa gång vi hörs är jag inte hemma längre.
Puss och kram sålänge

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tilda äger<3

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag inte gjort jätte mycket. Ti det väldigt lugnt imorse vilket jag kände att jag behövde efter denna stressiga veckan.. Vid lunch sen kom Felicia hit och vi gjorde hemmagjord sushi, blev faktiskt ganska stolt över våra sushi bitar. När hon åkt hem mötte jag sedan upp Tilda på brottet för vi skulle simma lite, jag simmade drygt en timme (mestadels crawl) det var skönt att komma hemifrån lite och framförallt att träna. Efter att jag kom hem har jag bara legat i sängen hela tiden, kollat lite teen wolf och snapat med mina vänner fram tills jag skulle sova.

Så godnatt på er och hoppas alla haft en bra dag. Puss och kram

Likes

Comments

Hej allesammans! 

Idag började dagen med att jag försov mig.. men vänta Sara du har väl sommarlov? jo men jag försov mig. Jag skulle gått upp klockan 8 för att följa med Sam till simskolan men det blev att jag gick upp klockan 9 istället, så det blev lite stressigt men vi hann i tid, den började ändå inte förrens klockan 10. På vägen hem mötte jag och Sam upp Felicia på Ica för vi skulle handla lite ingredienser till de veganska desserterna vi bakat hela eftermiddagen. Allt blev så gott, speciellt chokladmoussen, mmmm... Jag har äntligen fått iväg mailet till min värdfamilj, var så nervös innan jag skickade det, man vet inte vad dem ska tycka. Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, snackat lite facetime med en vän, tagit en lång dusch och planerat lite packning inför England. Helt sjukt, bara 9 dagar kvar tills jag åker! Jag börjar bli lite nervös men är ändå sjukt taggad.

Sa ta och sova snart för är sjukt trött efter idag.                                                                                                             Puss och kram

Likes

Comments

¡Hola!

Idag har det varit en extremt mysig dag! Förmiddagen var bara chill, kollade film med min bror osv. Efter lunch mötte jag upp Tilda och vi satt bara och snacka lite, välbehövligt! Vid 4 åkte jag in till stan med pappa och min bror Lukas där vi mötte upp mamma. Vi gick till banken för några ärenden och sedan åt vi glass tillsammans. På kvällen sen kom Felicia hit, vi åkte till maxi och handlade för att vi skulle laga en 3-rätters vegansk meny, allt blev så gott! Vi tog sedan en night Walk till maxi (igen), vi köpte lite godis.

Idag har jag äntligen börjat packa till England, kom förvånansvärt långt tycker jag men känner mig lite mindre stressad nu. Det är bara 8 dagar kvar nu, såå taggad!!
Förresten, fick även svar från min världfamilj idag, blev jätte glad och det känns som en bra familj.

Ni får ha det bra så hörs vi imon, puss och kram

Likes

Comments