Praktiken!!

Jag måste bara säga att min praktikplats äger!! Det är super kul och man får göra mycket av allt. Utöver det är det sköna arbetstider. Jag börjar 10.00, lunch och sedan slutar jag 16.00!! Jag har praktik på salong fyra tassar i Tornby. Min handledare är grym på att klippa och trimma hundar. På fredag ska han åka till Milano, Italien och tävla i VM med svenska landslaget!! Det här är första året Sverige har ett landslag. Jag är riktigt glad över att få ha honom som handledare, Gunnar är bara såå duktig!

Önskar honom all lycka till nästa helg!!

Valpar!!

Qiwi började löpa för ett litet tag sedan, och jag hade inte tänkt ta valpar på henne då uppfödaren skulle det. Men hon hade parat två andra tikar så hon hoppade över Qiwi den här gången. Carro tyckte då att jag kunde ta en kull, jag har velat hela tiden men bestämde mig i torsdags. Så på söndag ska jag och mamma åka med Qiwi upp till Huddinge och para henne med New Era`s Tokyo. Jag är jätte nervös då det här är min allra första egna kull! men kul ska det bli på samma gång.

Jag hade inte tänkt para Qiwi själv över huvud taget men har ändå tänkt att den här kombinationen skulle bli bra. Så nu hoppas jag verkligen på att det blir någon fin hane jag kan spara ;) ​

Se UCH Se-JV 13 Broddways Miss Mercedes "Qiwi"

Croat UCH New Era´s Tokyo "Ajax"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments