Hej alla ni där ute som läser min blogg.

Lite olika saker har hänt sedan jag slutade skolan. Frågan är ju bara var man ska börja...?

Jag kommer inte orka skriva allt idag men det kommer fler inlägg den här veckan. Under tiden får ni nöja er med mig Gotlands resa!!

Veckan efter praktikens sista dag så var det då dags på söndagen att åka till Gotland och mot Slite församlings hem där vi skulle spendera våra dagar och nätter när vi inte var ute och vandrade eller var iväg på andra saker. Vädret var ju inte det bästa på vägen ner men vart senare bättre under måndagen när våran första vandring började.

Vår första och jobbigaste dag började med en blåsig morgon mot Fårö och raukarna som senare ledde till bad i avet vid sudesands camping.

Sedan åkte vi vidare till Sankt Olofsholm där den kristna Olof landsteg för flera hundra år sedan, här fick vi mat av vårat matteam och sedan började vår långa vandring till Slite.

Efter 1,8 mil var vi tillbaka i församlingshemmet.

Tisdagen spenderades på vift med bussen under en kort stund i Lummelundagrottorna.

Efter en timme under jord där det var kyligt och mörkt var vi äntligen uppe då vart det fika innan vi skulle tillbaka igen för konfirmand dop.

Under tiden vi satt och fikade var jag tvungen att kolla mejlen för skojs skull då jag inte hade fått mitt matte betyg MEN där låg det MITT sista betyg i matte!! När jag öppnade mejlet började faktiskt tårarna rinna. Jag hade klarat matten med ett D!!! Helt otroligt från att i 9:an nästan ha F i kursen till att ha ett D är sjukt! Jag är oerhört stolt över mig själv som har klarat det!

Våran sista dag på Gotland spenderades i Visby. Shopping, mat, glass och även ett besök i domkyrkan. Jag som vanligt kan ju aldrig hålla tyst så det vart även en liten pisam situation som jag inte tänker ta här XD

Torsdagen bestod av städning och packning sedan hemresa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments