Nu har det varigt några dagars uppehåll på bloggen.

På tisdagskvällen åkte jag till Isas mormor och sov där. På torsdagsmorgonen började vi med det hårda jobbet att få i ordning på Pegges päls. Efter 5 1/2 timme på trimbordet med trimning, bad, fön och klippning vart han faktiskt klar. Det vart nästan som en ny hund. Sedan skulle jag åka hem och ta hand om valparna som har vuxit till sig något enormt! Inga små skit ungar nu.

Xabat 1 vecka gammal

Xena 1 vecka gammal

Xylona 1 vecka gammal

Resten av veckan spenderade jag med min underbara kille! Skruva bil och jobba på lantbruksmuseét i Ljusfallshammar.

Igår åkte jag till skänninge för att träffa en ny hund som jag har fått äran att börja visa! En Perro!! ( Perro De Agua Espanol) En mycket trevlig energisk ras som älskar att jobba. Mycket enkel pälsvård också, jag börjar nästan fundera på om det är en ras för mig?

Det här är Diesel på 1 år som jag ska få visa i Norrköping NAT!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

... och den dagen är slut!!

Den här veckan går jag bara en dag. Helt sjukt skönt. Nej men imorgon har vi i skolan friluftsdag men tyvärr får jag inte gå till skolan för mamma pga min förkylning jag har åkt på. Jag mår mycket bättre och vill gå. Men mamma sa nej, för att jag inte har den fysiska förmågan att gå 9 km efter det här. Så imorgon får jag vara hemma och mysa med valpar hela dagen.

På onsdag blir det Mjölby med en awesome vän och trimma hund. Torsdag ska jag åka till killen och sen på fredag ska vi hem till mig och sova här tills lördag. På lördag ska jag äntligen få åka till Ljusfallshammar lantbruksmuseum och jobba. Senast jag var där var för ca 4 år sen. Så det kommer bli väldigt kul. Så nu är man taggad!!!

Museet är belagt i en mysig avskild miljö. Här finns mycket att kolla på och uppleva. Kom gärna förbi i Ljusfallhammars lantbruksmuseum på lördag den 16 maj mellan 10-15!!

Likes

Comments

Sista dagen på den här veckan nu då!

Jag har ju som vanligt oturen på min sida. Har nu lyckats blivit ordentligt förkyld. och den här veckan som kommer ska vi ha friluftsdag på tisdag och gå 9 km. Som jag nu inte kommer kunna delta på pga förkylningen. Men imorgon är det måndag och då ska ett prov göras, matte och sen djuren i naturbruket och då ska vi få lite mer information om våra APL platser. Kommer bli sjukt kul!

I torsdags så sov jag hos världens bästa kille som jag har varigt tsm med i 2 månader!! Sen på fredagen som han hos mig och det var då jag kände av förkylningen.

Igår var det ingen vanlig dag för igår föddes X-kullen Xena, Xylona och Xabat två tikar och en hane. Dock trodde vi att det var två valpar men det vart tre. Vi vart något förvånade men alla valpar och mamma mår bra.


Först född, Tik Xena <3

​Alla valparna! <3

Likes

Comments

Nu är det inte lång kvar till sommarlov!! Men innan sommarlovet är det en hel del inlämningar, prov och nationella som ska göras, samt 3 veckor praktik.

Vi har två stora examinations inlämningar och andra mindre inlämningar. Sen har vi prov i nästan varje ämne kvar. 7 /10 nationella har jag gjort så innan praktiken ska jag göra 3 nationella också. Sen går vi på 3 veckor praktik från vecka 22-24. Sjukt taggad!!

Snart kommer Norrköpings utställningen också så det blir mycket jobb där. Många hundar som ska ställas. Hjälpa mamma i montern ev.

Efter sommar avslutningen på fredagen den 12 juni... Så är jag ledig en dag sen åker jag till Gotland med en grupp konfirmander på söndagen och kommer hem på torsdagen. Ledig Fredag, midsommar så då ska vi väl hitta på något. Sen på lördagen ska vi städa för att på söndagen konfirmeras syrran.

Sen får vi se om jag och Tilde ska åka till mormor och morfar. Så ska vi eventuellt ta hand om deras hus medans dom är borta.

Resten av sommaren hoppas jag att det blir mycket tid med hundarna, familjen och en massa tid hos killen <3

Jag hoppas även på att jag får råd att åka till Skövde också!!

Likes

Comments