Hej!!

Den här veckan är det en hel del som ska göras! Ida är det svenska nationella läs/hörförståelse. Imorgon ska jag åka med Isa och trimma hennes hund Pegge! Så då blir det en sen dag och jag ska sova hos henne onsdag till torsdag. På torsdag ska jag göra ett till svenska nationella. Sen ska jag åka till Katrineholm och lämna min hund till hennes uppfödare, i Katrineholm så måste jag äta innan jag tar tåget hem till Norrköping som kommer 1 1/5 timme efter att jag har kommit dit. Innan jag åker hem på torsdagen så ska jag åka till gymmet 1-2 timmar och sen hem. På fredag morgon, gymmet! Sen 10.10-11.40 Biologi sen slutar jag och då ska jag äta sedan åka ner till resecentrum och vänta på konfirmanderna som kommer till 13.15 och 13.35 kommer tåget som vi ska ta till Malmö för att sova, på lördagen ska vi ta tåget till Köpenhamn i Danmark och gå på ett tivoli hela dagen. På kvällen ska vi åka tillbaka till Malmö och sova. På söndagen åker vi hem på förmiddagen (10.14) När vi kommer hem så funderar jag på att åka till gymmet om jag orkar!

Nu när jag har skaffat gymkort känner man sig sjukt taggad!! Dessutom är det sjukt kul!! Jag får se om det blir någon förändring på mig? XD

Ha en fortsatt trevlig dag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har nu inte bloggat på ett tag och har inget viktigt att skriva om så för att hålla igång bloggen något så skriver jag här med 10 olika saker om mig.

1. Jag är en väldigt bestämd person, jag har alltid åsikter.

2. jag har mer killkompisar än tjejkompisar. För att det är lättare att snacka med killar.

3. Gillar att va ute med kompisar.

4. Bilträffar är ju rätt nice...

5. Jag är vegetarian. (Helt onödigt att veta men, haha)

6. Jag ÄLSKAR mat!!!

7. Gymmar på friskis i Norrköping (Ingelsta)

8. Min bästa mupp heter Mp (Moa-Pia) <3

9. Jag har en "bror" som bor i Skövde. <3

10. Längtar till början av September!!!! :D <3

Hahaha rätt dåliga, men jag bjuder på de.

Jag funderade på att ha en frågestund, så kommentera en massa frågor så besvarar jag ALLA när jag fått en del! :D

Ha en fortsatt bra dag!!

Likes

Comments

Torsdag idag och första dagen på lovet för mig. Ingen lugn dag idag kan jag inte påstå.

Duscha, åka in till stan för att göra iordning hunden! Sen hem packa, göra mat, skriva ut nummerlappar och packa bilen. Gå och lägga sig tidigt ikväll för att sedan gå upp 03.30 imorgon och bada hunden. Packa det sista i bilen och sedan åker vi till Kista för en dag på hundutställning. Ska bli roligt att träffa alla underbara människor igen !! Blir tyvärr inget långt inlägg idag då jag måste börja fixa allt här hemma! Kommer troligen ett inlägg imorgon om hur dagen har blivit.

Ha det bra under tiden!!

Likes

Comments