Chill dag idag! Började 10.10 med matte men här är man klar med matten för det här kapitlet så läraren hämtade andra uppgifter efter lunchen. Dock hade jag gjort dom  uppgifterna också men i 9an. Så lektionen innebar att inte göra något alls! Efter matten hade vi "Djuren i naturbruket" som innebar diskussion om djurskyddslagen. Kan säga att jag aldrig har varigt mer delaktig i en diskussion som idag! Sedan innebar resten av lektionen åt att svara på instuderingsfrågor angående djurskyddslagen. Vilket jag också var klar med :P

Har idag snackat med min fina vän Moa som går i klassen angående tatueringen jag vill göra. Men nu är allt bestämt. Dock ska jag bara få godkännande från mamma och pappa! Hur det blir får ni veta när den är gjord. 

Imorgon taggar vi biologi prov och jag är taggad!! :D


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åhh nu ar jag bestämt mig att jag SKA ha en tatuering. Men det får bli sen när jag blir 18 om jag inte kommer få tillåtelse från mamma och pappa. Jag vill i alla fall ha en text på engelska som säger väldigt mycket av det som har hänt, men som visar "hopp" i framtiden. Frågan är bara vad det ska stå och var jag ska ha den. Har ni några tips? 


Likes

Comments

Har varigt hemma idag också, men imorgon blir det äntligen skola! Har missat en del nu så jag får inte vara sjuk mer för de har jag inte tid med och dessutom kommer jag inte orka göra allt senare. Det är lättast att göra sakerna så fort man får dom.

Idag då:

Idag har Tosca fått gå på bandet igen dock inte så länge för att hon inte mår så bra. Qiwi har sovit hela dagen så hon fick ta de lugnt. Jag har idag gjort matten klar för två lektioner så nu hoppas jag att jag kan få göra annat på matten för att jag behöver det. Imorgon när jag kommer till skolan måste jag kolla om han som har koll på datorer kan kolla på mig skoldator för att den har blivit hackad. Jag hoppas bara man kan rädda allt jag har skrivigt men vi får se...

Snart den 2/2 ska jag och min klass få åka till Kolmården. Vet dock inte riktigt vad vi ska få göra men det ser jag verkligen fram emot! Vi har även fått en ny tjej i klassen. Känner henne inte då jag bara har träffat henne en gång och de va i måndags på sista lektionen. Men hon verkar trevlig så det kommer bli kul att lära känna henne. Även om jag har svårt för att träffa nya tjejer...

Idag har även en legend inom hundvärlden blivit begravd. Kenneth Edh. Han var en speciell, rolig, och underbar människa. Vi kommer sakna dig och du har gjort mycket för svenska hundfolket <3

Jag ser fram emot att tävla mitt sista år nu som är 2015. Så det kommer bli en hel del Juniorhandling. Men jag kommer även börja ställa upp i anra tävlingar om jag får som jag vill.

Kommer nog också börja med innebandyn igen för jag saknar det sjukt mycket! Har börjat kolla var jag vill börja och har även börjat kolla på klubbor som passar osv. Men vi får se vart allt detta leder till så jag har lite att se fram emot. :D

(Bilder från SM-2014 men Skäggtorpets Rich´n Famous "Wilda")

Likes

Comments

Varigt hemma hela dagen idag pga att jag har varigt sjuk. Hundarna var rätt glada över de för då får man ligga i sängen och mysa. Tosca hade dock väldigt mycket energi så hon fick gå intensivt på bandet i 15 min i trav. Spänd i början men slappnade sedan av och gick i fin form. Efter så var det 5 min på bandet att varva ner i lugn takt, och sedan 39 min tricks kontaktövningar och ingångar!! Hon var super duktig men energi hade hon kvar så hon fick springa på tomten med de andra hundarna.

Imorgon vet jag inte om jag ska till skolan. Men allt beror ju på hur jag mår!


Likes

Comments

Jullovet är nu över! Imorgon börjar vardagen med skola, tidig morgon och sena kvällar. Ska faktiskt bli riktigt skönt, har saknat klasskompisarna och plugget.

Det har varigt ett skönt välbehövligt lov! Träffat mina finaste vänner i Skövde! En vecka i Skövde sen är man död, men jag hade sjukt kul! Bättre vänner än dom får man leta efter! <3

Den 5 januari åkte jag och Qiwi ner till My Dog i Göteborg. En lyckad dag! Jag visade Broddways Miss Mercedes "Qiwi" som jag deläger ihop med uppfödaren Caroline. Etta i Öppenklassen med CK och sedan oplacerad i bästa tik men hon skötte sig superbra!

I juniorhandlingen fick jag låna Qiwis morfar Diesel och vi hamnade på en fjärde placering utav 8 handlers! Som utbyteshund fick jag en Risenschnauzer. Jag är nöjd över kritiken med tanke på att jag har velat sluta tävla! Men nu vill jag fortsätta och se vad somm händer. Det är ändå mitt sista år som jag får tävla i juniorhandling!

Qiwi fick stanna kvar i Göteborg med uppfödaren för att tävla dagen efter. (6 januari) Vilket gick till över förväntningarna 1 i öppenklassen med CK, 1 BT (Bästa Tik) med CErt och Cacib och BIM!!! Med Crufts kval till 2016!! Jag är sjukt stolt över min bebis som vart 2år i December och nu har hon bara ETT Cert kvar till championat!!

Lovet har varigt TOPPEN!!! <3Likes

Comments

Idag lämnade en underbar hund jorden. Igenom den hunden har jag lärt mig mycket. Jag har fått en hel del nya kunskaper!!


Tack för det du har gett mig älskade hund!!


Flyyans Anno Attilla "Astrid"


Älskar dig!!!

Född: 2010-05-28

R.I.P: 2015-01-03


You will always be in our hearts!!! <3

Likes

Comments