Jag älskar mitt liv just nu. Jag har dom bästa vännerna på jorden!! Den bästa klassen dom bästa hundarna!!! Just love my life! 

Den bästa känslan som finns är att kunna komma hem och känna sig lugn. för att men dom bästa runt sig. Mina absolut bästa vännerna på skolan och min andra halva och mina bästa "brorsor" som jag alltid vet finns där för mig. Jag har världens bästa pojkvän! Älskar honom så jävla mycket. Han betyder ALLT!!! Att komma hem till mina änglar hemma efter en jobbig dag i skolan är såå skönt att veta att Tosca och Qiwi (som är med mig på skolan) väntar på mig hemma.

Snart är det lov och då åker jag ner till Skövde till mina finaste änglar! Mina älskade boys <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första inlägget på nya bloggen nu då. Känner mig just nu väldig taggad på att blogga här med den nya domänen och att man kan skapa sin "egna" header. Jag har tänkt börja med dagens fråga här på bloggen så då kommer det upp en fråga varje dag om olika saker. Är det något speciellt som i vill veta? Kommentera gärna.

Nu är det inte långt kvar till höstlovet och jag längtar!! Åker ner till mina älskade muppar i Skövde. Saknar dom såå SJUKT mycket. Dom vet nästan för mycket om mig så det känns som dom vore mina bröder :P

Skolan just nu är riktigt bra, Qiwi ska få byta box imorgon så nu ska hon få sitta med en annan hund istället. Det känns som det kommer funka riktigt bra. :D

Orkar inte skriva så mycket idag men det blir nog ett längre inlägg imorgon och första frågan kommer imorgon också.

//Sara

Likes

Comments