Hej! Nu har det gått ett bra tag sedan sist jag bloggade. Jag tänkte ätt jag skriver flera inlägg om max som har hänt under tiden fram tills nu!

Men vi kan ju börja med det absolut största och roligaste jag någonsin har fått göra och kommer få göra. Studenten!

En sån mäktig känsla att sitta där i klassrummet med klassen man bara älskar, och snart är den tiden över. Med skola, plugg, betyg, har jag skapat mig en framtid.

Studentveckan kommer man då aldrig glömma, det var den veckan som var späckad med alkohol, flum, skratt och en hel del hypade ungdomar. Fester, vänner, nya bekantskaper.

Nu sitter man här 7 månader senare, ock vill uppleva studenten igen!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nystart här på bloggen och jag hoppas det håller i sig. Mycket har hänt och mycket ska hända.

Skolan har slutat, jag har blivit 18 och mycket står framför dörren! Så som jobb, upplevelser, vänner och studenten om dryga ett år!

Jag kan inte med ord beskriva hur taggad jag är på skolan inför det sista året i skolan! Det är ofattbart, mycket som ska göras innan dess och sedan problemet vad man ska ha på sig på studenten? Haha

Planerna nu är att få ordning på en träningsplan och sedan dra ner på allt som ska vara ohälsosamt. Träningen måste komma igång!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Men jag kommer inte skriva något speciellt idag heller men jag kommer lägga upp en del bilder på hundar jag har visat i rasringen och i juniorhandlingen.

Faraohund-Inka

Irlänsk röd setter-Candy

Irländsk röd setter- Grappa

Perro de agua espanol-Diesel

Diesel finns tyvärr inte med oss längre.

Dvärg schnauzer svart&silver - Sigge

Dvärg pudel vit- Flinga

Stor pudel vit- Snö

Mellan pudel svart- kommer inte ihåg namnet på hunden

Dvärg pudel svart- Wilda

Bedlington terrier- Oliver

Dvärg pudel svart- Keke

Siberian Huskey- Kommer inte ihåg namnet på hunden

Dvärg schnauzer vit- Loppan

Hon finns idag inte med oss längre.

Dvärg pudel brun- Douglas

American staffordshire terrier- Athena

Dvärg pudel vit- Cocos

Dvärg pudel svart- Ella

Dvärgschnauzer vit- Alba

Storpudel svart-Trolla

Grand Danois-Astrid

Astrid är idag en ängel.

Dvärg pudel vit-Björne

Dvärg schnauzer vit- Snoopy

Cimarron Uruguayo-Pedro

Pomeranien- Ulrik

Idag är han en ängel.

Dvärg pudel brun-Tosca

Men första egna hund. Idag är hon 5 år och lever med mig, min pojkvän och hennes bästa kompis Qiwi.

​Dvärgscnauzer peppar&salt-Qiwi

Min egna hund som jag i dagsläget deläger med uppfödaren. Hon är 3 år och har precis fått sin första kull valpar. Qiwi älskar livet och framförallt hos min pojkvän ute på landet.

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men tänkte iallafall berätta lite kort om min resa på mitt sista SM i juniorhandling.

Domare var då Nils-Arne Törnlöv, min SM hund var en Faraohund, Xemxija Deja Vu "Inka" som precis hade fyllt 8 år. (Vi har tidigare haft henne hemma, men fått flytta) Vi placerade oss bland de 10 bästa i Sverige 2015!!

Jag är otroligt glad och stolt över min presentation och jag känner att jag inte hade kunnat göra något bättre. Jag tycker att jag avslutar min "karriär" på topp!!


Bilder från grundomgången!!

Tyvärr dålig kvalité på bilderna, men det är svårt att fota i hallen.​

Bild från finalringen (Top 10)

Den här hunden är unik! <3

Likes

Comments

Praktiken!!

Jag måste bara säga att min praktikplats äger!! Det är super kul och man får göra mycket av allt. Utöver det är det sköna arbetstider. Jag börjar 10.00, lunch och sedan slutar jag 16.00!! Jag har praktik på salong fyra tassar i Tornby. Min handledare är grym på att klippa och trimma hundar. På fredag ska han åka till Milano, Italien och tävla i VM med svenska landslaget!! Det här är första året Sverige har ett landslag. Jag är riktigt glad över att få ha honom som handledare, Gunnar är bara såå duktig!

Önskar honom all lycka till nästa helg!!

Valpar!!

Qiwi började löpa för ett litet tag sedan, och jag hade inte tänkt ta valpar på henne då uppfödaren skulle det. Men hon hade parat två andra tikar så hon hoppade över Qiwi den här gången. Carro tyckte då att jag kunde ta en kull, jag har velat hela tiden men bestämde mig i torsdags. Så på söndag ska jag och mamma åka med Qiwi upp till Huddinge och para henne med New Era`s Tokyo. Jag är jätte nervös då det här är min allra första egna kull! men kul ska det bli på samma gång.

Jag hade inte tänkt para Qiwi själv över huvud taget men har ändå tänkt att den här kombinationen skulle bli bra. Så nu hoppas jag verkligen på att det blir någon fin hane jag kan spara ;) ​

Se UCH Se-JV 13 Broddways Miss Mercedes "Qiwi"

Croat UCH New Era´s Tokyo "Ajax"

Likes

Comments

I torsdags var jag i Norrköping på augusti festivalen. Helt grymma artister och fick spendera kvällen/natten med min fina pojkvän och syster, senare träffade man på Erik och hans kompisar och sedan Anton och Emil.
Efter att tivolit hade stängt så träffade man på en riktigt stor idol för mig!! Jocke!!

Likes

Comments

Denna helg var sjukt amazing!! Jag kan absolut INTE klaga på resultaten.

På lördagen visade jag Broddways Miss Mercedes "Qiwi" som debuterade i championklass. Hon skötte sig super som vanligt! resultatet vart 4 bästa tik med en super fin kritik! Jag känner att jag verkligen inte kan klaga!

Igår (söndag) så fick jag visa New Years Rocket "Grappa" i öppen klassen och resultatet ledde till 2 bästa hane med CASIB!!

Sen fick jag också låna honom till juniorhandligen som inte vart annat än bra och jag är förvånad!! Jag har iår inte vunnit någon tävling utan endast blivit 4a.

Först tävlade jag mot de andra i min åldersgrupp och vann den.

Sedan klockan 15.00 skulle jag in i finalringen och tävla om landslagsbiljetten mot tjejen som vann den yngre gruppen! efter ett antal nervösa minuter i finalringen stod jag där som vinnare med landslagsbiljetten i hand!!

​BIS 1 juniorhandler: Sara Jakobsson med Irländsk Röd Setter

BIS 2 juniorhandler: Emma Westman med Whippet

Likes

Comments

Hej alla ni där ute som läser min blogg.

Lite olika saker har hänt sedan jag slutade skolan. Frågan är ju bara var man ska börja...?

Jag kommer inte orka skriva allt idag men det kommer fler inlägg den här veckan. Under tiden får ni nöja er med mig Gotlands resa!!

Veckan efter praktikens sista dag så var det då dags på söndagen att åka till Gotland och mot Slite församlings hem där vi skulle spendera våra dagar och nätter när vi inte var ute och vandrade eller var iväg på andra saker. Vädret var ju inte det bästa på vägen ner men vart senare bättre under måndagen när våran första vandring började.

Vår första och jobbigaste dag började med en blåsig morgon mot Fårö och raukarna som senare ledde till bad i avet vid sudesands camping.

Sedan åkte vi vidare till Sankt Olofsholm där den kristna Olof landsteg för flera hundra år sedan, här fick vi mat av vårat matteam och sedan började vår långa vandring till Slite.

Efter 1,8 mil var vi tillbaka i församlingshemmet.

Tisdagen spenderades på vift med bussen under en kort stund i Lummelundagrottorna.

Efter en timme under jord där det var kyligt och mörkt var vi äntligen uppe då vart det fika innan vi skulle tillbaka igen för konfirmand dop.

Under tiden vi satt och fikade var jag tvungen att kolla mejlen för skojs skull då jag inte hade fått mitt matte betyg MEN där låg det MITT sista betyg i matte!! När jag öppnade mejlet började faktiskt tårarna rinna. Jag hade klarat matten med ett D!!! Helt otroligt från att i 9:an nästan ha F i kursen till att ha ett D är sjukt! Jag är oerhört stolt över mig själv som har klarat det!

Våran sista dag på Gotland spenderades i Visby. Shopping, mat, glass och även ett besök i domkyrkan. Jag som vanligt kan ju aldrig hålla tyst så det vart även en liten pisam situation som jag inte tänker ta här XD

Torsdagen bestod av städning och packning sedan hemresa!

Likes

Comments

Idag blir det endast en liten bildbomb från Norrköping Dog Show Lite mer om den här helgen kommer senare någon dag.


Likes

Comments

En och en halv vecka har gått av praktiken. Det har varigt väldigt roligt och lärorikt! Jag har tagit del av väldigt mycket och jag har fått lära mig ett helt nytt system.. Kassan!! På första veckan av praktiken fick jag reda på att jag skulle få jobba där v28. Idag har mina handledare frågat om jag vill jobba vecka 30 också!! Det här erbjudandet är jag hur glad som helst för. Att jag som är PRAKTIKANT, går första året på gymnasiet och efter ha gått första veckan på praktiken har fått timjobb. Att få frågan om att jobba i butik är ett stort ansvar man får ta. Vi handskas mycket med levande varelser, kassasystem, pengar och att visa kunden till rätta det ÄR stort. Även om det är 24 timmar och att det kanske inte är så mycket. Så tycker jag det räcker för mig till en början.


Likes

Comments