För ett tag sen, kom min moster på besök från Irak. Vi passade på att fika en stund i Stan och åt världens GODASTE tårta! 

Likes

Comments

Sitter i skolan, ska egentligen plugga lite engelska men orkar verkligen inte. Tänkte att jag får ta det hemma istället. Nu är det sista året i gymnasiet och jag vet ännu inte vad jag vill bli, det lutar sig dock mot jurist eller psykolog. Får dock hoppas på att mina betyg räcker för att bli antagen.

Ska försöka blogga mer i år, ni får ha det bra så länge!! Kramis

Likes

Comments

Idag har jag haft en ganska lat dag. Började med att jag vaknade sent, hade satt alarm till klockan 6:30 men vaknade kl 8:00!! Fick snabbt fixa mig och tack vare pappa hann jag i tid till skolan. Älskar honom

Just nu kan jag knappt plugga då hjärnan valt att inte fokusera, men försöker dock att anstränga mig. Ska snart plugga till ett naturkunskap Evolution prov efter detta inlägg, önska mig lycka till!

Idag gick jag även till salongen och fixade mina bryn, är hur nöjd som helst, Kramis!

Likes

Comments

För några dagar, besökte jag huvudstaden med min bästa vän. Det blev en lyckad dag med bra shopping.

Vi tog tåget till Uppsala och därefter bytte vi tåg för att åka till Stockholm. Sen pendlade vi till Kista och Mall of scandinavia.

Dagens köp blev två produkter från Mac som hade 20% rabatt, resten av pengarna spenderades på mat, mat och mat.

Pro longwear concealer ''NW20''


Mineralize skinfinish ''SOFT & GENTLE''

- Sara

Likes

Comments

Mitt namn är Sara och är 18 år gammal. Är från Gävle och pluggar sista året på gymnasiet, programmet Sambeteende. I min blogg tänkte jag skriva om mitt privata liv (inkl. skolan) och självklart om det jag älskar mest, vilket är inredning, skönhet och mode.

- sara ❤️ 


Likes

Comments