Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Outfits

Likes

Comments

Tröjan är från h&m & under den har jag en vit crop top i materialet spets från bikbok, jeansen är svarta & kommer ifrån dr denim. Till detta har jag min tunna Everestjacka & converse!

Likes

Comments

Hej på er mysisar!
Idag har jag varit hemma hela dagen pga att treorna på min skola hade opponering på sina gymnasiearbeten och därmed fick vi läsa studier på avstånd. Tanken var iallafall att jag skulle plugga idag, vilket inte riktigt lät särskilt lockande när jag vaknade imorse. Det slutade alltså med att jag låg i sängen, åt digestive kex och glodde på serier från 10 till halv 5.. Jag bestämde mig iallafall straxt efter 4 att jag var tvungen att röra på mig eller åtminstone göra något, så jag tänkte att en kort promenad kan vara skönt. Inte heller min "korta" promenad gick som planerat. Det slutade med att jag kom hem klockan 7 efter att ha gått 9 km.. Nu värker fötterna så att jag knappt kan gå, så vi får hoppas att det blir bättre till imorgon, då jag faktiskt måste gå upp och gå till skolan :(( Men jag borde inte klaga ändå, börjar 09:40 & slutar 11:30. Jag har verkligen blivit så bortskämd på senaste tiden haha! Efter skolan ska jag iallafall träffa min fina Johan & vi ska göra några ärenden på stan.
Kommer upp lite bilder från min promenad, hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi säkert imorgon!
xx

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag verkligen haft en tråkig dag! Började tidigt imorse med idrott som första lektion, vilket i för sig var kul. Inget speciellt hände dock under resten av skoldagen. Efter skolan åkte jag och fixade praktikplats då min klass ska ut på apl (arbetsplatsförlagt lärande) om ett par veckor. Kul tycker jag!! Skönt att göra annat än att bara gå i skolan. När jag kom hem åt jag mat & tog det väldigt lugnt i ungefär 2h. Mår inte så psykiskt bra just nu pga privata skäl, så kände att jag behövde göra något, så hamnade på gymmet, oväntat?? Haha, nu sitter jag i alla fall här, 1h och -400 kalorier senare och är verkligen helt slut!! Tänkte gå hem, duscha & göra någon form av smoothie nu. Ha en mysig onsdagskväll!!
xx

Likes

Comments

Har i några månader nu funderat på att starta upp bloggen igen och kommit fram till att det är värt ett försök. Tredje gången gillt, eller hur??
För er som inte läst mina tidigare bloggar eller som inte känner mig, så tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag är för det mesta en glad och utåtriktad tjej, men som ofta har perioder då jag inte mår bra. Dessa perioder sker lite för ofta men det är något jag jobbar på. Jag är 16 år gammal och läser handel- & administrationsprogrammet på klara gymnasium här i Linköping. Har rötter från både Turkiet (därav mitt ens efternamn) och Sverige. Spenderar helst min tid med min familj, pojkvän, vänner och på gymmet. Har ett stort intresse för träning och mat & bakning vilket ni lär märka. Jag har tidigare haft bloggar på både devote och nouw (eller nattstad som det hette då) men det har alltid slutat med att det hänt något i mitt liv som gjort att bloggen glömts bort, då jag prioriterar annat före bloggen. Den här gången ska jag dock försöka få det att funka.
Hoppas ni stannar!
xx

Selfie från idaaag | en stor favoriträtt | min fina pojkvän | solnedgång från mitt fina Turkiet

Likes

Comments