Från bilen

👆🏼 ”livebild” från just nu, vi sitter i bilen och är på väg hem till Robins syster med familj! Det är nästan en timmes bilväg dit så har lite bebisproviant redo, och vi föräldrar är laddade med koffeinhaltig dryck då vår lilla inte bara gjorde morgon klockan sex imorse utan också vaknade halv två inatt och somnade inte förrän närmare halv fyra igen... (haha där fick jag fick jag för mina lovord om mornarna i förra inlägget) Men jag hann iallafall ta rätt på jästen, vi behövde använda upp, och bakade kanelbullar på morgonen!

Men nu vankas liknande släktkalas då alla i Robins familj med familjer kommer och det mysiga i det är att Junie har så mycket kusiner där! Två som är lite äldre, en som är ca åtta månader äldre och ett tvillingpar som bara är tre veckor yngre. Det ska bli så kul för detta är första gången de kommer ses när dem alla kan sitta och förhoppningsvis interagera med varandra!


Gillar

Kommentarer

Finally friday + lite om våra mornar


Godmorgon FREDAG! Robin har precis åkt till jobbet, Junie sitter under soffbordet och försöker få tag på blomvasen uppe på glasskivan och jag sitter här i soffan och kollar på nyhetsmorgon. 


Sedan ett par månader tillbaka så har Junie vaknat mellan fyra och sex för ersättning (innan har hon sovit 20-07/08 sedan hon var knappt två månader) men de senaste dagarna har jag den tiden bara lagt henne tätt intill mig så har hon istället sovit vidare! Hon sov idag till strax efter sex efter det och det kanske inte låter mycket men det gör såååå mycket att inte behöva vakna tillräckligt ordentligt för att blanda iordning en flaska där och då! Vi började dessutom med 50/50 välling/ersättning till natten där för ett par månader sedan då hon plötsligt kunde vakna upp mot tre gånger per natt. Men då vällingen var slut igårkväll och vi inte orkade åka och handla fick hon ren ersättning och sov återigen på bara det! Så nu återstår att se om hon kommer fortsätta stå sig på det hela natten för då kan vi ta bort vällingen då det bara var något vi började med som föräldrar som bara ville sova - och såklart för att Junie skulle få sova!

Det är annars sååå mysigt när Junie vaknat (även om det ibland kan innebära lite för tidigt för ens egna del) då hon ligger och pratar och även sätter sig upp själv sen en tid tillbaka. Så gosigt när hon sitter där i mörkret och säger sitt ljusa ”heeeeej” när hon ser att man är vaken ❤️ Dock är hon bra på att ta sin plats haha! Häromdagen fick jag en fot tjongad på min överläpp och jag har fortfarande fläskläpp... Men trots det hoppas jag att hon även när hon är lite äldre vill komma till oss sista tiden innan uppklivning! Nu sover hon i sin säng i vårat sovrum tills hon vaknar vid ca 4-6 och då lyfter jag över henne, vi myser och sover (oftast) vidare!


Nu ska vi strax göra oss iordning, jag ska koka kaffe och hälla upp i min muggtermos också ska vi ta och gå upp till mina föräldrar och möta upp min mellersta syster. Jag och Junie ska följa med henne till sy- och hantverksmässan!

Ha en bra fredag!


Gillar

Kommentarer

Fyra månader


Fyra månaders sedan ja, sedan jag bloggade! Och nu tänkte jag dra igång igen, det har jag tänkt ett tag men tankar som Hur börjar jag? Vad skriver jag i nya första inlägget? har gjort att jag inte tagit tag i det. Men nu ger jag detta ett försök!

Jag tänker inte lägga så mycket mer på detta nya första inlägget utan kör på som om ingenting hädanefter. Kortfattat vill jag nämna att jag tänkte här framöver ge er en inblick hur vår fantastiska sommar var, vad som hänt sedan sist och Junies framsteg - hon är ju faktiskt dubbelt så gammal nu.. aaah hon blir åtta månader imorgon - min lilla bebis ❤️

Jag lämnar det där och önskar er godnatt så hörs vi!Gillar

Kommentarer